Followers

Thursday, April 16, 2009

~.:JeJaLaN:.~

hari ini aku penat sgt2..sbb dari ptg smpai la malam aku n my mom jejalan kat kompleks PKNS, pas 2 ingat nak g PLAZA ALAM SENTRAL, tp mls la nak jalan..so, kiteorg patah balik g seksyen 18...g OLE-OLE..ronda2 kat kedai2 seksyen 18 tu.. masa jejalan kat 1 kedai baju ni, mak aku berkenan lak kat 1 baju ni... n die pon offer kat aku... lawa la gak baju 2 bagi aku sbb my mom yg pilih kan ... n makin bertambah lawa coz my mom yg belanja..hehehe..(ayat bodek je lebih)..mane la taw pas ni akan wat kan my mom bertambah rasa nak blnje lg baju yg best2 ke kan.. insya allah..aminn..

tulisan yg ade kat baju ni "LOVE CARE TENDER NEED"
ok x?
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. siot...knp ko tak suruh emak ko belikan satu utk aku...tak aci aku ingat balik nie nak p tgk jgn tegur tapi aku pulak stuck kt hospital...

    erm,apa rindu kat ko?adalah ckit...utk sedap kan hati org tu...apalagi bls tagged aku tu...

    bkn susah pun,aku pun first time kena...eh...ko blh buat kt kwn ko...aku demam panas teruk lps balik ari jumaat lps...

    ReplyDelete
  2. ooo..
    smpai ati x rndu kat aku erk..
    ni yg nak wat aku ngs ni..

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails