Followers

Saturday, April 18, 2009

::PeStA bUkU aT pWtC::

PeStA bUkU???aku ckup excited bile ade pesta2 cam ni...slalu nyer aku kalo g pesta buku pon yg ade kat shah alam je..teringin gak nak g pesta buku kat PWTC ni...n akhir nyer ade some one yg tunaikan hajat aku yg da bertahun2 aku pendam kan...syg giler la kat die.. masa dalam perjalanan nak msuk PWTC ni, tetibe laki INA NAIM lalu sebelah aku je..n time 2 gak aku macam blur2 je..cam caye x caye...sbb niat aku nak g sane nak tgk suasane pesta bulu yg terbesar kat malaysia ni..alih2, tgk ade artis lak..x heran sgt pon ngan die..
masa masuk je PWTC tu, aku rasa best sgt2...sbb banyak giler booth company2 buku...n booth yg aku paling ske skali x lain x bkn...KARANGKRAF..sbb nyer banyak novel kat situ..giler best la...da la byk rak yang pnuh ngan majalah n novel2 terbaru lak 2..gerrraaammmnnnyyyeerrr!!!!...rsa nak je bawak balik rak2 2 sume balik umah...hehehehe...2pon kalo leh...siap ade penulis novel 2 lagi...yg aku perasan ade ANIS AYUNI,n RAMLEE AWANG MURSHID.. kalo ikutkan kalo aku byk duit, time 2 gak aku beli borong sume novel 2..n yang aku x sangka2 kan lak, niat aku cume nak jejalan n nak rasa suasana kat pesta buku, tapi someone ni offerkan diri tok blanje aku novel..n disebabkan bajet yg ciput, die jnji nak blikan novel yg lain aie selasa ni...aku x kisah die nak blikan atau x nak..sbb yg pnting niat aku nak dtg sane cume nak jejalan je..
yg pnting bg aku, aku akan usahakan sndiri ape yg aku nak n aku akn cube dapatkan walaupon ia amik masa yg lama..pas 2 kiteorg g sume booth..n aku siap g booth ujang..best..siap bli paper beg yg cute lg...pas2 g bli majalah g3...majalah yg aku paling minat gler..
p/s: thanx sesangat kat "someone"..sbb da realisasikan impian aku tok g event2 yg cam ni..
antara novel yang ade kat booth karangkraf

novel hasil karya ANIS AYUNI


Novel yg aku x jadi nak bli...jgn risau..akan aku usahakan utk bli...


bahagian majalah yg aku minat..
g3...

suasana kat booth karangkraf..pehh...ramai giler...


ni lak suasana kat stage kat PWTC ni..


paper beg yg cute...bhgn depan..


ni lak bhgn belakang die..


sketch pad ujang...yg siap ngan autograf dr kartunis..tp bkn utk aku..tp untuk die...sedih nyer...


majalah ujang yg dpt free ble bli paper beg..


autograf dr lengkuas utk.......??

ni lak autograf dr manggis...cute kan???


paper beg yg lagi satu...lawa giler..sbb ni aku yg punyer..

ni lak bhgn belakang paper beg aku nyer..


my favourite magazine..g3..
ni lak macam penanda buku dr booth ujang...


lawa x???

penanda buku...


novel yg kiteorg beli...
BCOZ OF U,TIADA YANG KE 2, GOOD BYE DARLING...
majalah n komik..


sketch book dr majalah GILA-GILA

Paper beg dr majalah GEMPAK...bhgn dpn..

ni lak bhgn dpn...


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. azie cantik giler gmbr2 komik n karton ko..... suke suke sukeeeee..........

    ReplyDelete
  2. aku pling suke blues utk aku n blues selamanya..
    ader sentimental value yg mendalam pd aku...
    hmm....

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails