Followers

Tuesday, May 5, 2009

~.:i'm PrOuD bEiNg GurLz:.~



Syarat2 penerima award ini:


1. Pastikan jantina anda adalah perempuan

2. Copy badge sebagai award anda

3. Nyata 7 sebab kenapa anda bangga menjadi perempuan

4. Pass kan award ini kepada girl-friends anda



7 reasons why i'm proud being gurlz:


sbb ape erk...??

best nyer jd gurl ni, sbb golongan kite je ade excuse...lg2 bile bulan pose...org len pose, kite leh mkn...huhu..tx mcm dak2 laki,slalu je ponteng pose..bile tnye nape x pose, alasan die die uzur..x taw la tang mn lak uzur die 2 kuar..huhu...tp jgn lupe lak korg gnti pose...so, pd yg pmpuan2 2, korg paham2 la erk...

best nyer jd gurl ni, kite leh dress up lawa2..tp aku x kate la kalo laki x leh nak dress up lawa2 kan...cume kite ni leh pakai mcm2 dr dorg..mcm heels, baju yg mcm2 fashion.. kan byk pilihan 2..

best nyer jd gurl ni, bile couple ade yang syg kat kite..belai kite..manje2...ikut korang la cam ne korang ngan pasangan korg..

best nyer jd gurl ni, bile kita sakit, mesti couple kite risau kan..so kite akan dpt perhatian yg lebih...kan best 2 bile ade org risaukan kite...2 tanda nye die syg kat kite...sweet sgt kan..

bestnyer jd gurl ni, bile kite majok, mesti couple kite akan pujuk kite kan...tp kalo nak majok pon, korg agak2 la wei...kalo lbh2 lak kang, x pasal2 korg lak kne tinggal...sape yg merana??korang gak kan..huhu..

bestnyer jd gurl ni, kalo kat sekolah, kalo kne denda, kite msti x kne rotan.. sbb kite ni kan insan lemah..dan2 je r time 2 insan lemah..huhu...tp, kalo dak laki wat hal, cnfom2 dorg kene sebat nyer..padan muke..sape suh wat hal kan..

best nyer jd gurl ni,bile kite jalan mana2, bile lalu kat ngan kawasan laki, msti jd perhatian nyer...nti time 2 gak la, korg akan dgr mcm2 bunyi tikus n yg sewaktu ngn nyer,,,kalo x kne kaco 2, x sah la jwb nyer..tol x??

n the last aku kasi 1 extra, best yer jd gurl ni, sbb kite ni dpt byk kelebihan n ramai yang akan jaga n syg kat kita..insya allah..

so, 2 people yg rs die 2 gurl, korg amik lah award ni.. n korang leh describe lg kelebihan kaum2 kite ni.. hehe...thanx...




Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails