Followers

Sunday, May 17, 2009

sO tiReD La..

aie ni aie yg tol2 memenatkan...ni pon aku baru je abeh mengemas brg2 ..dr pagi td gerak dr shah alam dlm kol 10 lbh...smpai kat segamat dlm pukul 1 lbh...masa perjalanan kat tangkak, ntah macam mana la kete yg bpk aku bwk hmpir2 la nak eksiden...nasib baik la sempat ngelak..2 pon sipi2 je...kalo x, x smpat la aku nak amik intersesi ni...pape pon, aku bersyukur aku n family slamat...

pas 2 g daftar kat pejabat asrama...pnye la sakit mata aku dok mncari senarai bilik mana yg kosong..sume nye da pnuh...mbe lak x de..nak x nak kne r dok ngan senior.. 2yg aku plg malas,...kalo dpt senior yg ok, x pe r gak...masa dok selak2 tok kali ke berape ntah la aku pon x taw, aku npk name ika...mbe siti dlu..aku ape lg..trus pilih nak bilik ngan die...sbb mgkin sng kot kalo bilik ngan org yg amik same subjek ngan aku..nak stdy same2 pon sng..

tp yg wat kn aku bertambah pnt coz bilik die kat belah ujung, pas 2 tingkat 3...da r brg2 byk..berat giler lak 2.. ntah ape yg aku bwk pon nth la...ni pon brg2 yg aku tngalkan kat umah mbe abah...

ni la first time aku rs ujan n angin yg kuat kat segamat coz sblum ni asyk panas je...nak tdo pon sodap ni...jwb nye x g kls la aku sok...ish..tp mn leh ponteng... da r first day lak 2..

ni pon br je abeh mengemas....yg wat kan aku angin 1 badan ni, brg n beg2 yg aku tgl kan kat umah mbe abah ni, sume nye ade mcm2 makhluk yg dok lpk kat dlm beg aku.,..ade semut la,binatang yg pelik2 la..nyusah kan aku je nak basuh sume bnda..(gerammmmnye)..da r penat tahap gaban ni...

sok lak ade kls...awal nye kls nak mule...sakit pale ms stdy giler2 tok final pon x ilang lg...huhuhu..pape pon aku kne r ready 4 this sbject..
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails