Followers

Friday, June 12, 2009

I'M SO HAPPY!!!!!

happy nye aku aie ni!!!!
wpon smalam pnye la takut gile nak tgk result...
n aku siap da tekad nak tgk pas abeh final tok sbjek finance ni...
tbe2 lak abah msj aku g taw psl result aku...

mule2 2 aku mmg la happy.,,
sbb sume sbjek aku lulus..
n dpt 3 pointer ke ats...

n yg wat kan aku makin happy gile2 ni coz x sngka pointer yg abah bg taw td 2 sbnrnye CGPA..
so, secara rasmi nye pointer GPA mnaik ngan mendadak wpon bkn dpt DEKAN..
Tp aku bersyukur sesangat..
coz setiap aie aku berusaha, blaja bagai nak gile, n at that time gak byk family problem yg aku kne tanggung,aku dpt gak naik kan pointer aku...
n kalo ikutkan aku ni xde comfident...
asyk pikir yg aku msti sangkut byk paper..
2 la yg aku slalu aku takutkan lg2 bile result nak kuar..

da r ms aku ngh jwb exam 2 ngn keadaan aku yg dmm n batuk yg teruk,
ngn byk masalah group ms wat final projek lg,
tp...
aku still lg leh dpt yg terbaik...
syukur alhamdulillah..

firstly mmg aku bersyukur sesangat kat allah...
coz stiap aie aku doa yg aku da cube sedaya upaya aku...
aku wat sume ni pon coz nak balas jasa parents aku yg slame ni x mngharapkn pape slain drpd kejayaan aku...
aku pon nak ucapkan thanx sesgt kat my beloved mom...
coz setiap aie sntiase mendoakan yg terbaik tok aku....
n stiap kali ade test ke, kuiz ke atau pon final,,,
sblum aku nak g dewan exam,
aku akn pastikan yg aku dpt restu die...
n ni lah hasil nye....
n x lupe gak 2 "SOMEONE"..
coz slalu support aku n bg mcm2 nasihat kat dak yg degil ni..
n thanx gak coz still leh trime dak yg byk karenah n bg masalah kat die...
syg giler la kat die...
hehehehe...

result ni gak la yg wat kn aku makin semangat nak wat yg terbaik tok final finance 22hb ni..
aku akn wat yg the best...
insya allah...Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. tahniah beb.
    berkat usaha dan doa yg istiqamah..aku pun kena bykkan doa semester depan.huuu

    ReplyDelete
  2. Tahniah. Saya tak pernah dapat anugerah Dekan. Kempunan saya.

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails