Followers

Friday, June 26, 2009

teRkEnA gANgGuAn...???

Untuk entry kali ni mungkin npk sedikit serius..kalo ikutkan sepatutnye aku poskan entry ni malam td..tp dsbbkan bdn aku yg sgt lemah coz baru pas berubat, terpaksa la ditunda ke aie ni..aie ni aku nak cite kan ape yg terjadi pada aku pd mlm td..

Korang percaya x ngn gngguan2 mkhluk halus ni??mule2 aku pon x caye coz bg aku bnda2 cm ni merepek…lg bertambah wat kan aku x percaya bile ramai org yg leh npk bnda2 cm 2, kate yg kat aku ni pon ade “SOMETHING”.. so mlm td merupakan ari yg PENAT SESANGAT bg aku pas bertarung ngan pakcik yg ubatkan aku..

Mlm td mak, aku n sedara g kat klang …tok berubat…menunggu 2 punya la lama..rupe2nye ustaz 2 watkan air penawar..air 2 dibace ayat2 quran la..pas 2 tbe ms tok aku berubat..

Mule2 2 pakcik 2 suh minum air yg die wat td 2, then die tnye ape perasaan lps minum air 2..ape yg aku rs ms pas minum 2 ialah…aku rasa takut,berdebar n mcm2 bnda la yg x leh nak diungkapkan ngn kate2..pas 2 pkcik 2 die pegang pale aku then, baca ayat2 quran, n at that time gak scr tibe2 aku MENANGIS..x taw nape..nak kate aku rs sedih x de la plak..tp 2 bkn perasaan aku, tp perasaan BNDA yg dok kat dlm bdn aku ni..pas 2 pkcik 2pon urut tgn n baca2 gak..

Pas 2 abeh je baca2 kat tgn aku, die pgl aku, aku trus termenung..n x nyahut lgsung bile die pgl nama aku..aku pon x taw nape..rs mcm nak nyahut, tp x terkluar lak kat mulut ni..pas 2 die trus baca2 kat tlnga aku, aku plak ngn agresif nye trus tolak pakcik 2, coz die baca ayat2 quran n azan..taw2 je la bnda2 ni mn ske ngan ayat2 quran ni kan..bile pkcik 2 tnye sape aku, ngn muke sombong nye, aku pndg tpt len..n makin lame aku makin ssh nak dikawal wpon at that time ade abg sedara aku yg pgng kaki aku..ms 2 gak die leh tercmpak..sbb aku tndang die..ksian lak kat die..smpai sengal2 kaki die..aku pon mn la taw..coz time 2 bkn aku yg tndg die, tp BNDA 2..

Bile makin x terkawal, pakcik 2 suh mak aku lak pgng tgn aku…n masa pkcik 2 SUH BNDA DLM BDN NI KUAR, bnda ni lak menyamar n ckp kat mak aku kononnyer mcm merayu lak kat mak aku coz ms 2 mak ngh pgng tgn aku.BNDA 2 cakap, MAK X KSIAN KAT ORG KE?ORG SAKIT NI MAK…PAKCIK NI JAHAT..DIE WAT ORG SAKIT MAK…pakcik 2 lak trus jerit, JGN PERCAYA..2 BKN ERA…2 “DIA”…DIE MNYAMAR PAS 2 BOHONG…pas 2 die trus jerit tnye, SAPE KAU??KNAPE KO DUDUK KAT BDN ERA?aku pon trus marah2 die…aku ckp, LEPASKAN AKU…JGN KACO AKU!!!...pas2 pkcik 2 tgk aku makin bertambah x terkawal,die pon amik air yasin pas 2 simbah kat muke aku..aku pon ape lg ms 2 TERUS MENJERIT…mmg KUAT GILER LA…aku jerit, PANASSSSS!!!...mmg pnas gile ms 2…mmg rs kne seksa habis2san..siap die sumbat air 2 kat dlm mulut aku…n x pasal2 aku sembur balik air 2 kat muke pakcik 2…2 la …sori pakcik…time 2 sy x sedar…

Pakcik 2 pon smpai lembik dok pegang aku coz aku terlampau aggresif sesangat..last2 skali die kate,BAIK KO KUAR..KALO X NAK KUAR, AKU SEMBELIH KO…ms die sembelih 2 mmg skit giler la…n ms 2 gak aku mnjerit lg…last2 2 pkcik 2 sembelih n paksa aku ckp…nak taw ape yg bnda 2 g taw…??die kate smbil nangis, AKU SAYANG DIE…pakcik 2 ckp KO NI LAKI KE PMPUAN, mule2 die x nak g taw..last2 die ngaku yg die ni LELAKI…n pas 2 gak die makin marah n x nak kuar..pakcik 2 kate kne mandi limau gak mlm ni..pas 2 ok sikit..tp bnda 2 still x kuar lg…

Rupe2 nye ni merupakan saka dr arwah mkcik aku yg aku pling rapat ngn die…bnda ni da lame dok dlm bdn aku..n mungkin pas ni ade lg 2 sesi perubatan antara aku ngan pkcik 2 lg..pas 2, pakcik 2 akan wat smbhyg hajat tok pesakit..

Sblm ni pon aku pnh gak berubat,dlm sem lps gak la, tp bnda 2 pmpuan..arwah mkcik aku nye gak…2 pon aku smpai x terkawal..tp ape yg aku rs, yg berubat ngn pakcik ni mmg teruk la gak…sbb mmg die wat aku LEMBIK KAW2 LA..Pape pon aku kne la tnggu aie sabtu ni ngn minggu dpn tok last berubat..hope pas ni biar la ok…yg paling x ok nye, AKU NI LEH NPK BNDA2 YG ORG BIASE X LEH NPK..so korg paham kan..
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails