Followers

Monday, July 27, 2009

cUTi...(paRt 2)

Ok..ni lak second part dr entry yg sblum ni coz aku mls nak tulis pjg2..so aku separate kan je…bile aku smpai je KL, ade org yg dtg amik…mmg la mak yg nak amik..but sblu 2 ade someone yg amik aku kat dlm pudu coz aku nak pulngkan external die..then aku pon cl mak..tnye die kat ne..dorg lak kate dok tgk2 brg kat PETALING STREET…padahal aku g taw dorg yg aku dlm bas..sj nak surprise kan dorg..alih2 tgk dorg dok borong beli jam..sorg 1…ramai gak la yg ngikut mak…termasuk la my cousin yg giler..nana..



nana ngn adik aku yg giler..dorg ni kalo da jmpe, makin giler2..
Pas 2 kiteorg jejalan jap kat petaling street, then aku g tukar baju jap kat kotaraya..maklum la at that time aku pakai baju kurung…biase la dak uitm ni kalo nak balik ms aie jumaat kne pakai baju kurung…so nak jalan ngn mak nye psl ngn beg aku yg byk ni(padahal 2 je), aku pon g la tukar bju n jeans..sng sikit nk jln..pas 2 kiteorg pon jln la g sungei wang…jln pnye jln…smpai pnt..ingat kan nak g TIMES SQUARE,nak g tgk wyg..tp bile pk kan balik masa yg suntuk 2,lg2 bile abah lak dok tnggu kiteorg kat KTM S.ALAM…kirenye nak amik aku la balik umah..tp kiteorg dok jejalan lak..;p

Ini la ragam dak2 ni bile first time jln kat sungai wang..giler batak..tp x pe..aku phm…ksian lak kat adik2 aku..coz dorg nak jln pon ssh.,.lg2 ngan keadaan atok aku..so nk kuar lg la ssh..so arap kan aku la nak bwk dorg jejalan..


kan tol aku ckp, die ni mmg giler..mak aku lom ready,die da amik pic da...mak aku br je nak posing..



ntah dpn kedai mn ntah la dorg dok amik pic ni...


ni la cousin yg aku ckp 2..npk je cm ni, tp perangai, nauzubillah..hehehe..lg2 bab gelak kan org,die la yg no 1..




Masa nak balik 2 smpat lak la dak2 ni amik pic..da mcm org gile da aku tgk..aku pon ape, tmpang la skali..huhu..



ni kiteorg amik ramai2...




kalo korg perasan,sume org pakai baju itam..tp sepupu aku sorg je pakai bju merah...mmg x rancang lgsung nak pakai baju ape ms 2...



kami giler...huhu..;p



dkt tepi jln pon dorg nak amik gmbar...




Masa nak balik lak aku, mak n the geng pon ape lg balik naik monorail..mule2 mak aku ingat men2..aku ckp tol la..balik naik monorail..ms dlm monorail, time ngh gerak, muke dorg aku tgk masing2 kecut perut..mklum la gayat..pas 2 bile monorail 2 pusing, masing2 pndg..


ni lak pic aku amik ms nak tnggu keteapi smpai...da lah last keteapi lak 2 kiteorg tnggu..so da boring sgt, aku pon ape lg da xde keje..so amik la pic ni..

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails