Followers

Monday, July 6, 2009

my 1st day 4 new sem...

aie ni merupakn my first day 4 new sem..kalo ikutkan kls aie ni smpai kol 12 je..tp dsbbkan ade 1 kls ni ade prob ngn jadual dorg,x psl2 kls mandarin yg sptutnye kol 10 kne tkar kol 12...br je aku berangan pas kol 12, nak balik n tidooo..
MySpace
pas 2 nak kne jmpe (ketua program)KP lak dsbbkan aku da tarik paper ms short sem yg lps, so ade prob lak..yg wat kan aku makin pnat coz ms nak jmpe KP, ramai lak yg beratur..1 lg hal lak nk menunggu..alih2 aku balik bilik trus..pennaaaaaaaattt..
MySpace
4 this sem, nsib baik la aku dpt bilik lame...kwsn strategik la gak..hope xde la la kne kaco2 lg mcm sem lps..n now aku nak rest puas2...penat giler..
MySpace
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

  1. Silakan berehata Era. Anda perlukan tenaga untuk memulakan sem baru anda. Selamat belajar.

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails