Followers

Saturday, August 15, 2009

heLp Me..!!!

aie ni ade 1 kejadian yg wat kan aku rs nak tulis n mtk pendapat kat korg...

Computer

ok..mula nye aie ni sume nye berjalan ngn lancar..pas 2 ptg td, mbe yg paling aku rapat
(sah2 la die seorg lelaki) call n mtk pertolongan aku utk tolong junior die settlekan masalah dlm asgmnt akaun die..so pas 2 , kiteorg pon ym la coz nak bincang psl masalah die tu..
then nak jadikan cite, tbe2 die kate nak ckp 1 bndakat aku...(dlm ati time 2 mmg gabra la coz die x pnh nye serius cm ni kan...)so aku pon wat2 la rilex..then yg wat kan aku makin bertambah terkezut(phm2 la),die luahkan perasaan kat aku....

In Love

ish..mmg giler laaa..coz aku da kwn ngn die mmg dr sekolah lg...

Best Friends 1

me kls...
n smpai da abeh sekolah pon, kiteorg still contact...n pilih kos yg sama...so sng la nak stdy...
aku bkn nye ape..dulu mmg la aku pnh ade perasaan kat die(tp sikit je kot)..tp bile aku pk kan balik hubungan kwn kiteorg yg makin rapat, aku xnak sape2 pon yg putuskan nye..
sbb setaw aku die la kwn yg paling setia n slalu ssh n senang ngn aku..

Best Friends

slalu ngn aku kalo aku nak g mn2..sng cite mmg kawan paling the best la yg aku pnh ade..smpai time raya pon,kiteorg kuar sesama..alih2 kne gosip ngn mbe2 sekolah yg len...siap dorg ingat lg aku ngn die cple..ish...giler pe..tp bile die da luahkan bnda cm ni, aku jd serba salah..sbb aku x nak khilangan die as my best fren...n aku x nak hubungan aku ngn die yg slalu giler2 2 hilang cm 2 je...sbb aku mmg selesa giler la kawan ngn die...
cam ne ni...???aku da jd x selesa da..sbb slalu kalo bosan ke, aku msti msj ngn die..pas 2 ckp la bnda2 yg ngarut n giler2..mklum la kiteorg ni pon bkn nye tol sgt...kalo aku balik shah alam pon, msti slalu kuar n lepak ngn die..sbb 2 aku suka kwn ngn die..tp aku x nak situasi yg cm ni akn wat kan hub. kite org akn terputus...
plzzzzzzzz...
aku ngh buntu..
ape yg perlu aku wat????!!!
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

  1. bnda ni mmg biasa berlaku.sbb bila berlainan jantina berkawan(terutamanya klu kwan baik),lama2 akan timbul gak perasaan walupon sedikit.Tapi klu bole jangan wat apa2 hubungan la sbb kalo kwn nak dijadikan pasangan,nnti timbul mslh yg ssh nk dikawal.cume tnye kat kwn awk tu dia serius ttg perasaan dia atau ats alasan "kesian"@"terlalu selesa".kadang perasaan ni bole mainkan manusia sendiri klu manusia x btol faham...

    ReplyDelete
  2. salam ziarah adik.. bleh ker akak celah jap heee, apa perasaan adik kat dia?.. kalau hnya sbg kwn, terus terang pada dia dengan lembut.. mungkin sebenarnya adik pun ada perasaan padanya.. adik kena fikir dulu dan tanya diri adik apa perasaan adik tu.. kalau adik anggap dia kwn x lebih dari tu.. akak percaya dia bleh terima

    ReplyDelete
  3. to rhump-kid:
    die luahkan sbb die mmg ske kat era dr dlu lg..
    cume ms yg lom smpai tok die luahkan..
    wat ms ni era trime die as my fren only..
    sbb lom ms nye nak pk bnda2 yg cm ni..

    ReplyDelete
  4. to maiyah:
    xpe2..
    singgah2 la..
    hehhe..
    perasaan kat die??
    dlu ms sek ade la sikit..
    sbb ms 2 da rapat..
    tp skng ati ni still can accept die as a fren only..
    ntah la..
    mls nak pk kan bnda ni sbnrnye..

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails