Followers

Thursday, September 17, 2009

sHoPPiNG rAyER??

ok...
skng ni sume org sibuk dok cite semangat nak raya kan??
so, aku pon salah sorg dr nye...
dok balik umah, da dapat 2 kad raya..
tp x leh lak nak upload gmbar kad raya 2..
sume nye gara2 aku balik umah dr kmpus dlm keadaan kelam kabut...
byk barang lak 2 x bwk..ngn buku, kabel phone aku..
2 yg ssh nak upload pic ..
mcm2 lagi la..
tp x pe..
sekurang2 nya aku dapat balik raya ngan family gak kan..
nak cite psl g shopping raya??
ok..
aku bg cadangan la erk..
tpt yg aku da g..
kalo sape2 nak cari tpt yg byk pilihan, mcm biasa la kalo kat KL, leh la g kat masjid jamek, masjid india, jalan tunku abdul rahman..
kat tpt2 ni la tpt biase yg slalu ramai org g time nak kat2 raye ni..
masa aku g aie 2, mmg ramai giler...
smapi ssh nak jalan, sbb terlampau ramai n padat sesgt2..(sekali sorg kentut, sume pengsan..hehehe)
tp mmg best giler la...
coz byk pilihan..
harga pon leh tawar2..
n yg wat kan aku jd separuh giler(tp x giler lagi la), bile ade 1 kdai ni dok jual byk gelang kristal..
lg2 aku ni mmg pantang npk gelang2 krostal ni...
tp kdai ni len dr yg len sikit..
sbb die longgokkan sume gelang2 ni kat 1 tpt..
so kite leh pilih..
mmg byk giler la..
smpai rambang mate aku nak pilih..
nsib baik ade assistant aku yg dok pilih n dok bayar..(die yg nak blnje, aku trime je..hehehe..sori erk bang...)
selain dr tu, aku ade gak bli shawl, tudung n ade la brg2 len..
dsbbkan keadaan ksihatan aku yg x menentu, mlm 2 kite org terpksa balik awl..(padahal dlm ati mmg x puas ati giler sbb x abih round)
so, terpksa la lupe kan hajat aku tok jejalan lg...
selain pd tpt2 kat sini, ade suggestion x nak shopping kat ner??
kalo leh kat area s.alam la..
kalo tpt len pon leh gak kan...
slalu nye kalo kat s.alam, mmg ramai yg slalu shopping kat PLAZA ALAM SENTRAL ngan KOMPLEKS PKNS...
so, hope korg njoy n happy tok menyambut hari raya yg bakal menjelang x lama lg...
SELAMAT HARI RAYA...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails