Followers

Tuesday, November 10, 2009

akhirnye....


HOOREYYYYY!!!!

akhirnye beban yg slame ni yg aku rs kan paling, akhirnye berakhir gak smalam...
final exam da abeh...!!!

dan aie ni ngn senang ati + sakit ati aku tulis blog ni...

yg sng ati nye, pas ni leh la aku main game kat facebook tanpa ade gngguan lg...

pas 2 leh la aktif berblogging balik...

yg wat kan aku bertambah sakit aku, time aku nak wat bnda2 ni sume ni la, time 2 gak, laptop aku da kne pnyakit lama die...

asyik mati2 je...

nsib la sabar aku ni ade had nye lg..

kalo da overlimit, mau nye aku baling laptop ni dr tingkat 20 smpai la ke ground floor..

msti best kan...

so...

to all student yg masih lg berhempas pulas stdy 4 final sbb paper korg x abeh lg kan....

ksian...(giler jahat aku ni psycho org...)

korg stdy la lek lok ek...

pas 2 br leh on9...

ok...?

wish u all best of luck....!!!

caiyok 2!!!!
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. to maiyah:
    mmg sronok giler..smpai x taw da ape nak wat kat umah...boing la plak....

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails