Followers

Tuesday, January 5, 2010

LamenyE....

rindunye aku nak menulis blog ni..ni sume gara2 da lama aku x on9 ms bln 12...dsbb kan bapak aku x nak bayar bil celcom mbuatkan aku jd x betul...ni sume dsbbkan aku x dpt nak teruskan rutin harian yg aku wat sejak cuti sem baru ni...ape lg kalo x len x bkn, men game2 kat facebook la...mmg bengang giler...
byk cite sbnrnye yg nak aku kongsi kan dlm blog ni...tp entry 2 mgkin aku akn msuk kan x lama lg...insya allah..2 pon kalo x bz...tok entry ni, aku akn cite kan ape yg jd kat aku br2 ni n life aku pas mule nye sem baru ni...
yg pertama nye, pnyakit aku mule dtg balik..pnyakit ape???sudah semestinya pnyakit yg dsbbkan bnda2 halus ni yg wat kan aku smpai x sedar...n skng ni da mkin menjadi2...bnda ni jd pon 2 minggu lps...tol2 wat kan aku smpai sakit sgt2...sbb dkawal ngn bnda 2, n bnda 2 lak wat kan kite smpai da x sedar diri smpai wat kan aku pengsan...mmg sakit...tp ape nk wat, sndiri yg kne, sndiri la yg tanggung...kalo nk dcite kan, mmg la sgt pnjg, tp entry sblum2 ni pon aku pnh cite kan...
aie ni merupakan ari ke 2 start kls utk new sem...mbuatkan aku tnsion sgt2 sbb sistem pndftaran kls secara on9 sgt la problem...ni sume nye dsbbkan gara2 uitm upgrade sistem...mmg byk problem..kls xde la...x leh nk dftar la... kls full la..mcm2 hal..bile4 nak jmpe koordinator program(KP), punye la ssh...sume nye dsbbkan ramai yg bermasalah ngn pendftaran subjek n kls...betul2 mncabar kesabaran aku...tp nsib baik la, br ni je, aku dpt balik dftar kls...n sume nye da settle.
bile da dok bejauhan kat kmpus ni, aku rs sunyi sgt..x taw la nape..tp bg aku sem ni la yg plg sunyi..rs idup ni kosong sgt2 sjak 2minggu lps...n wat kan diri ni makin sedih...tp kalo die leh x rasa pape, aku pon leh rs cam 2 kan?tp ape nak wat, aku kne tabahkan diri ni tok mnghadapi ari2 yg mndatang...n aku nk sibuk kan diri ni tok lupe kan sume nye kngan2 yg pnh aku lalui dulu...
tahun baru...azam baru...sem baru..n life yg baru....tahun ni aku berharap sgt2 tahun yg bermkna wat aku...insya allah..
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. ko sekarang still lagik tak okeyh ker pasal benda2 halus nie??

    ReplyDelete
  2. aah...
    makin teruk la...
    sakit giler badan aku..

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails