Followers

Saturday, February 6, 2010

interview yg saangatttt....

aie ni merupakan aie yg sangat penat.,..penat gillleeeRRRRR!!! ni sume psl asgmnt human resource(HR)...kne g interview company...yg wat kan aku penat giler2 ni dsbbkan sume benda jadi kelam kabut bila company yg kiteorg ptt interview aie jumaat yg lps, tbe2 call aku tghari rabu baru ni dan g taw yg die nak kiteorg dtg company die sblum kol 6 aie 2 gak...perggghhhh..mmg x logik la nak suh kiteorg dtg aie 2 gak...aku pon mtk la suh die wat keesokkan nye, tp die kate die bz ngn meeting n mmg kiteorg x kan dpt jmpe die kalo kiteorg x dtg aie rabu 2 gak...

so, nak x nak, sepantas kilat aku trus cntact sume mber group aku suh dorg packing2 n gerak jam 2 gak..budget mmg nak kejar bas kol 1.30tghari, tp x dpt..ape lg, msing2 streessss gillleeerrrr smata2 nak kejarkan time kol 6 ptg tu...

bile da naik bas 2, bas 2 lak bawak terlampauuuuu laaaa slowwwwww...mmg geram giler time 2..time slalunye ptt bwk slow, pndai lak driver ni bwk laju...lg r bertambah geram..smpai je kat serdang, bapak sue(mber group ni gak), trus bwk kiteorg ngn sepantas kilat ke company 2 kat shah alam...bile da smpai, pndai lak suh tnggu...tnggu kalo kejap x pe la gak..ni nk kat smpai mgrib...da r kiteorg berhempas pulas, kelam kabut terkejar2 kan bas, bile da smpai, dorg rilex je...sabo je la...jnji kiteorg dpt interview...

pas abeh interview, nk kan bukti, kiteorg pon amik la pic ngn ketua HR tu,n bg la present dr uitm...msing2 time 2 mngharapkan la gak kalo cmpany ni bg majalah dr keluaran cmpany ni..tp hampeeehhhh...xde bg pape pon(tbe2 lak nak tacing2 kan) (T _T)

skng ni lak bz nak siap kan report n slide...n naik je cuti pas abeh raya cina akan dtg ni, kne lak present..kalo kat kls sndiri x pe la gak...ni kat kls yg digabung...segan gillleeerrr...da r kat kls yg mcm dewan kuliah 2...x taw la cam ne...cume hopefully dapat la present yg terbaik...insya allah..sbb da smpai dmm2, batuk2 smata2 wat asgmnt ni...tol2 x larat!!!.

insya allah, ade ms nti aku upload sume pic ms kiteorg g interview 2...

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. sem nie aku pon bertimbun kena present
    nympah tull
    bnyk mende nak kena wat

    ReplyDelete
  2. to yoro:
    taw x pe...da lumrah keje student mmg cam 2,,..
    trima je r

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails