Followers

Thursday, March 4, 2010

3 dalam 1???


aie ni da settle 1 test aku...
perghhh..
mnggu ni mmg tol2 mncabar kredibiliti aku sbg seorg student yg berjaya..(berjaya ke???no komen...hehehe)
dlm ms smnggu ni je, 3 test bakal aku amik?(1 test da abeh da td)..
so tgl la lg 2 sbjek...
2 sbjek yg mmg x de jarak tok aku stdy tol2..
giler la...
mmg nak wat pale otak aku ni tol2 jem...
br td abeh test finance..
not bad la...(wpon ssh, ade gak bincang2)..
bincang2???
ni test ke wat exercise??
nak kate bncg 2 ade r, biase r, da nama pon student yg "BERJAYA", So msti r bncg2..
nak taw jwpn tol ke x..(ayat nak save je)


JUMAAT ni test kol 3, subjek HUMAN RESOURCE..
mcm senang je nak goreng kalo x baca...
tp byk lak teori...
SABTU kol 8 pagi, test sbjek EKOMAL...
perghhh..
sbjek ni kalo x baca, x taw la cam ne nak goreng..
sbjek ekonomi ni la, sbjek yg aku x ske..
sbb pale otak ni minat mngira je...
so, as a good student(good student la sgt), aku kna la struggle giler2 nak jwb 2 2 test ni...
so, x leh la nak men2...
tp men game kat fb leh lak..(2 bnda yg dwajibkan...) ;)


so, pd mber2 seperjuangan ku, ape lg...
tutup laptop korg, g baca buku skng..!!!!
asyik on9 je taw ek..
nak kne ni(yg ckp ni pon sama je ;p)
so, doakan yg terbaik tok aku k..
GoOD LuCk!!! CyaIyOk2!!!

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails