Followers

Tuesday, April 13, 2010

aie kesedihan ?? :'(

ari ni merupakan ari yg aku rs aku mcm xsedar pape..
xsedar ape yg jadi kat aku...
smpai wat kan org yg aku syg sume nye ngis dsbbkan aku...
bile da lame sikit, bile aku sedar je, tgk2 org yg kat sekeliling aku sume nye ngis....
sedey sgt bile tgk dorg ngis dsbbkan aku...
jahat nye aku ni wat dorg smpai cam 2 skali...
sume nye bermula ms aku ade latihan drama, ms ngh blakon 2, tbe2 lak aku rs mcm nak pengsan....
pas 2 rase tbe2 blur...
n tbe2 je rs sedey n trus ngis..
nk elak kan dr org len npk, aku pon g kat 1 kerusi ni,..n stay je kat c2...
x taw nape tbe2 je rs cam 2 skali...
bile balik bilik lak, ms call mak...
tgh2 borak 2, tbe2 suare aku bertukar jd mcm suare besar...
mak ingat kan "bnda" baik yg jaga aku 2..
tp bile tnye balik, rupe2 nye 'org' pakcik yg aku berubat baru2 ni...
n pkcik 2 gak la kwn baik bapak aku...
bnda 2 sndiri ngaku yg die mmg dhantar oleh pkcik 2 tok hancurkan aku gara2 bapak aku da x berubat ngn die lg...
n bnda 2 sndiri gak ngaku yg die dhntar oleh tuan nye setiap mlm tok wat aku sakit...
mn x nye, bile pergi berubat ngn die, makin sakit giler aku rs ade r...
n die siap smpaikan pesanan kat mak aku,...
pesanan yg mbuatkan ati seorg ibu x leh trima...
aku rs x pyh la aku g taw ape psnn nye...
n pesanan nye 2 la yg wat kan roomate ksyangan aku, CT n mbe baik aku, IMA sedey n ngis dsbbkan aku...
ape yg aku lalui aie ni tol2 watkan aku makin kuat nak hadapi sume ni wpon akibat n risikonye mgkin sgt truk...
x pe....
ape yg aku leh ckp...
ajal maut sume nye di tangan tuhan...
pd mak, ct n ima, jgn risaukan aku..
aku ok...
aku leh handle sume ni..
tp andai tol la ape yg BENDA 2 ckp jd realiti, aku trima ngn redha...n korg kne ingat...
yg aku syygggg sgt kat korg...
korg tetap dlm ati aku...
thnx sbb slame ni jg aku time aku ngh sakit...
jasa korg x dpt aku balas.... :'(
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails