Followers

Saturday, April 10, 2010

pagi yg indah~~

setelah lama aku x update blog, smpai ade permintaan ramai suh aku update secepat mungkin(termasuk la jiran bilik aku-cik suhaila), aie ni aku rs free nak update...bkn nye sblum ni x nak update, da byk kali aku try upload pic aku ms g gunung ledang 2 minggu lps, tp punyyeee la lmbat giler die nak upload..di atas informasi yg berguna dari ciksuhaila,aku taw ape punca nye...sbb pic yg aku amik aie 2 aku gne camera, so saiz pic 2 mmg la besar,...n amik ms yg agak lama utk upload pic ni...so, dsbbkan 2 minggu lps aku sgt bz ngn mcm2 asgmnt n test yg berderet2, terpksa la aku batalkan hajat aku utk menunggu pic 2 loading...baik aku men game FARMVILLE kat facebook..lg best..hehehe...

cam x caye lak aku leh bgun seawal yg mungkin pagi sabtu yg indah ni tanpa arah tujuan...len la kalo aie2 yg ade kls pagi, kdg2 lgsung x tdo, trus g kls sok nye...mmg ngtok tahap kaw kaw laaa..siap mber kamcing aku msj, x caye la azie ko bgun pagi..cehh...da mcm 1 pemerlian di situ yee...xpe2...sy phm...

so, mlm td merupakan test yg terakhir tok sem ni...mmg kaw2 la aku stdy bersama teman2 tercinta(cehh...cinta ke??) dr pukul 9 pagi pas abeh kls smpai la kol 4petang... 2 pon br stdy yg bhgn pengiraan je, lom lagi yg teori nye..pergghh mmg pecah pale la...n test mlm td mmg ssh giler...lg2 bg kiteorg ni yg 1 mnggu ade 2 test..so ssh la nak bg masa...so, redha je la ngn ape je result yg akn kiteorg akn dpt..yg pntg da berusaha...

so ni la ragam2 yg diambil ms stdy kt lbrary di bilik dscussion..



tekun benooo la aku stdy(pdhal x nak pndg kamera ;)
ni hnyalah lakonan semata2..bkn mkcik ni jd tukang pengajar nye.,..

ni lg sorg ...teringin sgt nak jd cam KARAM SINGH WALIA...smpai nak tnye soalan pon ade style gitu...boyot2...ape la nak jd ngn ko...



ni lak msing2 ngh tekun gelak,...ntah ape yg lawak nye...ooo...ni psl style si karam singh walia ni la...



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. oit....setakat nak berlakon yer belajar..hahaha...lama nyerrrrrrrr...tak update...tgk2 satu jerk entry...tambah r lagik beb!!hahaha....(giler batu api)

    ReplyDelete
  2. sue@ dekan:
    bkn berlakon la...
    tp real la...
    dsbb kan nak amik pic je br nk berlakon..
    alah,,.
    yg pntig aku update,....
    ko je obsessed sgt smpai 1 aie ade 3 4 entry

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails