Followers

Friday, May 7, 2010

HooReYYY!!!!


HOOREY!!!!!
mcm ni la yg aku rs pas penantian aku tok abeh kan exam akhir tok sem ni tercapai gak...
abeh nye 4hb br ni, tp br skng nak update blog...
ape da....!!!
ni sume gara2 aku kelam kabut sikit gara2 ANAK KESAYANGAN BAPAK AKU msuk hospital nak buang besi kat kaki die...
bertolak dr segamat pagi rabu, trus bergerak ke hospital banting...
dsbbkan penat gak la br aie ni aku dok update blog,...
aie khamis, dsbbkan penat n rs nak on9 sepuas2 nye kat umah, mak aku pksa aku g hospital pon aku x nak ikut,...
berlagak giler...
alih2 kol 2 lbh, tgh aku syok2 dok tgk cite TASBIH CINTA, time 2 gak la BLACKOUT!!!!!!
tbe2 lak terlintas dlm pale otak aku, br smlm aku dok ejek mbe aku sbb umah die blackout...
alih2 aku lak yg kne...
ni lah padah nye....
dok pndai ejek2 org...
mulut xde insurans...
amik ko...
yg heran nye umah aku sorg je yg xde lektrik...
tbe2 ati jahat ni berkata, "KATE LA BAPAK AKU NI X BYR BIL KOT?"
dengan sepantas kilat nye aku g cari bil..
alaaa..
br bulan ni lom byr...
x kan la TNB kejam giler kot nak potong lektrik umah aku...
ntah2 TNB ni taw aku nak balik, time 2 gak la die nak potong api kat umah aku kan...
giler jahat cara aku pk...
bergelap la aku smpai kol 2.30 pagi...
tnggu mak bapak aku balik dr hospital puNye la lmbat...
tbe2 hp aku brdering menandakan ade msj masuk...
" nak order ape??mak ngan abah ngn makan kat kdai mamak ni..."
perghhh...
giler bahagia mak bapak aku dok dating kat kdai mamak, n anak2 die kat umah ni terkontang kanting dlm kegelapan kat umah ni...
dorg balik je, abah trus tekan ape ntah, trus ade lektrik...
x mcm giler bengang kot..
punye la lama kiteorg try tekan suis yg sama x berfungsi lgsung..
bile bapak aku tekan, ok lak suis 2..
mmg gedik giler...
abeh bengkak2, tgn dok kne gigit ngn nyamuk2 yg ntah2 da gemuk dok telan darah2 kiteorg ni...
sabooo je laaa...
yg pntg skng ni aku dpt resttt!!!!!
leh on9 tiap2 aie....
yeh!!!!!!!!
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. pergh..gila girang gambar ko..hehehe...azi...aku sayang ko..makin ari makin sayang..hehehe..thnx tau time aku tak balik sana ko ader lar jugak rindu aku..terharu aku sangat...sayang azi....muahxx!

    ReplyDelete
  2. to sue:
    cik dekan!!!aku pon syg gak kat ko..ko pas ni x moo combong2 ngn aku taw...da r pas ni ssh nk jmpe n kaco ko..sedeyyy!!!

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails