Followers

Monday, May 17, 2010

i-city...!!!

abeh je muet, aku pon ape lg teringin sgt nak g tpt yg da lama aku idamkan, tp dsbbkan aku kat SEGAMAT, hajat aku terbantut...so aku pon roger2 my bestfren, akmal suh die bwk aku gak g kat i-city...nsib baik die layan kan je...so dr pagi smpai la mlm kiteorg lpk bersama...mmg pnt giler la...tp nak lpskan tnsion nye psl..pnt pon aku x kire..thnx 2 akmal sbb lyn kan je karenah aku aie 2...so, ni la antara pic yg sempat aku amik, dpt amik sikit je gara2 bateri hp da kong sgt..



ni pemandangan dr luar kete...time ptg..kiteorg dtg awl sgt...





dlm kol 7, dorg da psg lampu...


ctk kan..tenang je bile tgk sume pokok2 ni...





comelnye.. ;)


ni lah die akmal, yg baekkk gilerrr dok bwk aku ronda2 satu aie tu....

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails