Followers

Wednesday, June 23, 2010

GENG BLOGGER...


aie ni dok teman kan mbe aku, fana wat kje kat ofis..so, drpd aku xtaw nak wat ape, tangan ni lak dok gatal la dok mengodek2 blog org len...cantik je...n benda yg aku perasan kat sidebar blog dorg sudah semestinya ade picture yg kat ats ni..GENG BLOGGER...
rs mcm best je tgk pic GENG BLOGGER ni...baru tgk gambar die pon da rs mcm best, lom lagi aku bkk website nye...;) so, aku pon sign up la...sbnrnye x taw pape pon...so, sbg 'org baru', aku pon explore la ape2 yg ptt...skjp je da dpt mbe2 blogger yg len..mmg sgt best la!!!sbb dpt kongsi2 cite, exchange link n mcm2 la....
so, pd blogger yg lom lg join GENG BLOGGER ni, ape kate korg join this group..x rugi...smbil 2 korg leh promote blog2 korg yg gempak 2 kan...so, nak join??klik sini...n kalo nak tgk profile aku kat GENG BLOGGER ni, klik je kat pic ats ni...mn la taw leh tambah2 kawan kan kan kan?? ;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

9 comments:

  1. yeker weyh...hehehe....nak try lark jugak skodeng2...weyh..ko tak yah masuk sini..ko nyer follower n readers dah ramai beb..

    ReplyDelete
  2. to diriku:
    thanx...;)

    sue ella: try skodeng n join skli k..cnfom pas ni blog ko akan pemes la... ;)..
    mn de ramai la aku nye follower...

    ReplyDelete
  3. macam mana nak join..macam ak reti jerk..dah click..pastu macam tak tau nak sign up mana...huhuh...sorry..saya buta IT..kehkehke

    ReplyDelete
  4. weyh..asal aku macam tak reti jerk nak join r..tak tau nak tekan mana

    ReplyDelete
  5. sue ella:
    ko try sign up..pas 2 ikut arahan die k...nti last skali die suh ping blog ko, 2 mkne nye bile ko da ping, ko nye blog akan berada diats skali kat page dpn geng blogger 2...kirenye mcm update la...

    izzat:aah..geng bru.. ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails