Followers

Sunday, June 27, 2010

PESTA BUKU datang lagi...

warggghh..ari yg memenatkan...penat tnggu bas...penat berjalan...penat tengok mcm2..tgk ape??ape lg kalo bkn sgala buku2 yg ada kat KOMPLEKS PKNS...mcm biasa, setiap tahun kompleks pkns akan mengadakan PESTA BUKU...n dgr2 yg paling best nye tahun ni, sbb ada msuk MALAYSIA BOOK OF RECORD...dsbbkan ada event membaca terbesar di malaysia..agaknye la..x bape nak pasti sangat sbb aku dtg pon da nak petang...
kalau nak diikutkan hajat sbnr keluar dsbbkan nak jalan2 n temankan mak tersayang dok beli baju die..alih2 aku pon da dok terleka dok tgk semua buku, lagi2 novel..mmg alergik la..kalo jmpe je, mmg nak baca...
so pada yg x taw, mari dekat....mari dekat...da mcm iklan tv la plak... ;) jom la ramai2 g ke
yang x best nye, event ni ade pon, time aku lak pokai..waaaaaa...x dpt nak borong..duit PTPTN lak lambat msuk... T_T tnggu je la.. ikutkan mmg ade pic yg nak diselitkan kat entry ni, tp dsbbkan kabel handphone lak wat hal, so terpaksa la aku tngguhkan dulu...
KOMPLEKS PKNS tok korang borong semua buke2 yg ada kat situ..rugii woo kalo x beli...byk disKKKAAAUUNNN...(da mcm gaya salesgirl jual barang lak)..
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails