Followers

Monday, July 5, 2010

1st day...

ari ni my first day ke kelas...
sgt malas dsbbkan semua mood da hilang n dok menangis mlm td..sbb rindu kat geng2 lama..
n malas sbb kelas pertama start kol 4 ptg...
perghh..
time 2 semua budak da start berjimba ramba da tdo kat atas katil ngn bermacam2 gaya..
aku lak yg rajin bebenoo nak g kls...(rajin ke???)

kls yg pertama, lecturer msuk lmbat...
ikutkan ati yg sgt rajin nak ke kls ni, mmg nak je balik..
sbb utama nye, mngikut peraturan pelajar2 yg bakal dpt DL(anugerah dekan dlm b.m nye, kalo dlm b.i nye DEAN LIST), seksyen suke ati mak bpk die, line 88(ada ong),nak kepastian sila bkk buku law ye kwn2...
kalo lecturer lmbat msuk setengah jam, student boleh balik...mgkin lecturer lupe nak g taw kls cancel la 2...agak nye la...
tp dsbbkan kami semua baik, kiteorg tngu punya tunggu...
akhirnye smpai gak lec aku...
lec ni mcm pelik sikit...(lec laki la kate kan, tp da tua da..)
ntah pernagai bkn2 je die wat..
leh lak die bkk marker white board yg bru nye, then die cium bau ink marker 2..
dkt2 lak 2 ngn idung die...( da nama nye nak mnghidu bau, msti la nak dkt ngn idung..ape da)
mcm2 bnda pelik la yg die wat..
tp tgk die ok la..
lec ni dok ajar sbjek entrepreneurship...

dsbbkan die da suh cari idea tok wat business plan..aku nak mtk pendapat...korg ade x idea kalo nk buat business plan, bsness ape yg best kalo nak bkk??mksdnye produk kite la...kite nk bkk bsness ape..kire nye kena la rncg semua nye dr mula smpai la bsness 2 betul2 wujud...kalo ade, share2 la erk...


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails