Followers

Wednesday, July 7, 2010

bila aku...

hasil ciplak dr cik gugel...


warghhh..sudah tua...
hehehe....
ari yg sgt bermakna bagi aku..
sbb my brthday...
cume sgt sedey sbb smbut sorg2 kat uitm segamat...(T_T)
tanpa geng giler2 yg len..
tp x pe... sb ade lg mbe2 kesayangan disini..
pape pon thnx 2 all my frenz yg wish my brthday k...

tp yg wat kan aie ni mcm ari yg malang sikit(sikit je x de la lbh2 sgt)
sbb ms tghari td g atm bank islam dgn nawaitu yg ikhlas nak transfer duit kat mak, aku pon beratur la barisan yg panjang2 ni kat atm...mcm biasa la kalo da musim PTPTN kuar ni, mmg ssh la nak tgk atm  bank islam ni kosong....beratur pnye beratur, then smpai lah turn aku ...dgn lafaz bismillah, aku pon msukkan la kad, then msuk kan no.pin...


tbe2...
jeng..jeng...jeng..
pas da msuk je no.pin, time 2 gak la tbe2 kuar perkataan ni...
INTERNAL ERROR...
aku pon ape lg, dan2 2 la nak mnggelabah kan...
trus pgl ima...
da cuak da...
mana x nye, belakang aku pnye la ramai yg beratur...
mmg malu giler la...
dlm ms yg sama gak, time 2 la org security ni dok msukkan duit kat dlm mesin 2 dr dlm...
ape lg,...
terus ade dak 2 ngadu...
pas2 ngn bangga nye pakcik 2 pon ckp,
DIK, NTI KNE G BANK ISLAM KAT BANDAR ERK..AMIK KAD KAT SANA...KNE WAT REPORT..

perghh...
benda yg aku malas ni la aku kne wat...
kne g bank..
da r kls sok pg ngn ptg...
tp ape leh wat...nak kad nye psl, terpksa la aku gagah kan diri ni gak...(T_T)
.


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. u diploma ke degree babe?
    pt dah masuk eh? sbb i pun nak check JPA dh masuk blm. huhuhu

    ReplyDelete
  2. i diploma...
    aah..
    pt msuk ms aie pndftaran...

    ReplyDelete
  3. Salam ziarah,

    Kesian nyer..mmg betul menyusahkan,kalau kad sangkut..tension ooo..

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails