Followers

Tuesday, July 20, 2010

bila dengar lagu jiwang...

sekarang ni kalo bkk je radio, banyak je lagu2 jiwang yg dorg mainkan.. radio yg sudah semesti nye retro, confirm2 la lagu jiwang2 n rock kapak mmg akan jd lagu keutamaan dorg...radio2 len pon skng da ikut jejak radio sinar fm...sume nye da ade da segment, JIWA KACAU la, OTAI la n mcm2 la...

skng ni da mcm back to all old trend kan...sbb ramai da layan lagu2 cam ni..kadang2 2, lagu2 baru ni ade yg best, ade yg x best, kdg2 2 ade gak lagu2 die yg mengarut...tp depends pd pendengar 2 sendiri sama ade nk pilih mn yg best n mengikut citarasa dorg...

tp mmg ssh kan nak tgk lagu2 skng ni evergreen cam lagu lama2...mn x nye...kalo kite dgr balik lagu2 lama yg best2 2, smpai generasi skng, semua nye taw lagu2 cam 2...kan...kadang2 2 gak, lagu2 lama ni gak la yg mengingatkan kite pd memori2 lama..hah...2 da mule la 2 berangan mcm2 kisah ms muda2 2 kan...time 2 la teringat time bercinta...ade je lagu2 yg related ngn idup kite la..cinta monyet la...cinta x kesampaian la..tp lagu2 lama ni gak la make our life lebih berirama kan..mcm2 istilah da aku gune......

bila da dgr lagu2 cam ni, mula la meleleh tahap gaban...time 2 da rs mcm nak banjir da..abeh 1 kotak tisu ko gune....padahal dgr lagu je kot...ni kes tacing yg tahap melampau la ni..so, layannnn.....;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails