Followers

Friday, July 16, 2010

busy...

agak lama aku da x godek2 blog aku..ni sume dsbbkan excited nye aku balik umah minggu lps...(padahal br je minggu sblum nye mak bapak aku anta register utk new sem..)minggu ni minggu yg sgt bz..asgmnt da mula bertimbun...so sbg student yg berdedikasi(ye la sgt) aku dgn rs penuh tanggung jawab kne la start wat asgmnt dr skng...x moo da nak tangguh2 n wat last minute..kang x psl2 sume keje x siap...

mcm2 yg jadi pd 2 minggu ni..ade suka ...ade duka...ape yg penting...KERJASAMA...(xde kne mngena pon)..ape yg aku leh kate kan, aku syg semua kawan2 aku...x kira la yg ada kat malaysia atau pun yg di luar sana..mcm la ramai sgt kwn aku...ape2 pon, dgn berkawan la yg boleh membahagiakan aku..that's all 4 today...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. ini mesti ade kes ni...hihi.. yup! carilah kawan yang mampu bersama kita time susah dan senang.

    belajar rajin2 yek! semester baru, semangat baru! gud luck.

    ReplyDelete
  2. @cik norfa:
    kes??
    erm...ade kes ke??
    heheheh..
    xde la...
    thnx...
    sem baru...
    sem akhir..
    kne wat yg the best.,..;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails