Followers

Monday, July 5, 2010

nak mintak tolong....

setelah bersem2( mksud nye da byk sem la senang cite) aku n ima rancang nak g ke GENTING HIGHLANDS, akhirnye impian kiteorg hampir menjadi knyataan...ingat kan nak g minggu ni dsbbkan duit da msuk, tp dsbbkan slh seorg geng ni lak nak balik umah nk tgk kawan die kawen la...dan2 je cik boyot ni...alih2 kang x psl2 die pon dok kawen skali...



tp yg mnjadi mslh nye skng, sbg student yg ske BERJIMAT CERMAT, aku nak mtk tlg kat korg kalo2 ade x idea atau suggestion nak g genting ngn cara yg murah..i mean slalu nye ade org ikut trip atau pon pakej2 tertentu...so ade x korg taw psl pakej2 ni??best ke kalo kite ikut trip2 yg cam 2, atau lg best kalo kite g ngn geng sndiri2 je...sgt2 memerlukan pndpt korg...
help me....!!!!Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails