Followers

Thursday, July 1, 2010

rindu...

smlman aku x update blog...rindu banget.....!!! mcm xkne je rs nye...makan xkenyang...mandi x basah...tdo x lena...berak x pam...perghhh...smpai cam 2 skali aku rs...terlampau taksub nye ngn blog...ni semua dsbbkan bz ngn life aku...(cehh..ckp mcm da ade family sndiri je kan)...




bas lambat sgt la, ape lg...time 4 snap...snap..   ;)

aie ni kuar ngn adik aku yg slalu ngn mental rock nye, kuar g bank...2 smpai je sana, kakak yg kat bank 2 ngn bangga nye pon memberitahu..."adik datang esok je la,sbb ni da kol 4.30 ni, customer yg ade skng ni pon x siap proses lg."  aku ngn muke bengang n penat ni pon blah cam 2 je...then tanpa rs jemu n bosan( bkn sama mksud ke?? )kiteorg g jejalan kat pesta buku...ske benoo aku g c2..wpon ni da dikira kali ke 2 kot aku g...da nama nye shah alam..g mn2 pon, jmpe nye kat c2 gak kan...so, cam biase, jln2, cari buku, baca buku, pas 2 blah..beli nye x gak...

pas 2 ntah ape mimpi malang yg adik aku ni mimpi pon x taw la, tbe2 lak dok blnje mkn..kat kdai yg aku sngkakan selama ni mmg mhal..sbb 2 x berani nak masuk..restoran FC...dsbbkan terlampau kenyang, aku juz order ni je laa...
kebab campur yg separuh nye da berada dlm perut adik aku..


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. woi..jalan sakan owh..hahha..weyh macam mana nak tambah label n link2 suma tu..ko ni..blog makin hari aku tgk makin maju dowh...patut r sampai berak pun tak pam biler tak blogging...kalau aku pun sayang gak blog kalau dah gempak cam gini

    ReplyDelete
  2. to sue:
    alaaa..aku kalo jln pon x de la jln2 jauh cam ko..ko lg best..aie2 dpt jln..smpai gak ko kat penang 2..aku balik2 kat shah alam ni je...mn de gempak sgt pon..xde la cam ko..sume nye lawa2 belaka...link ape ek yg ko tnye ni??

    to yoro:
    aah..npk sedap je kan abc 2... ;)

    ReplyDelete
  3. link yang anda mungkin berminat...dengn.pastu dia tunjuk entry2 tu

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails