Followers

Friday, July 2, 2010

thanx en.BEN...

suka3x....

hehehe..
tbe2 lak x btul...ntah ape yg aku ske pagi2 buta ni ntah la...skng da pukul 4.13a.m, so time tok kamoo tdo yeee cik e'ra...ni x...leh lak suka2 tgh2 pagi2 buta yg indah ni...x betul la jd nye..

dsbbkan mata ni x leh nak pejam, wlaupon da berpuluh ratus ribu kali aku dok pejam tp die dok terbukak gak, ape lg bnda yg aku ske wat semenjak due menjak ni kalo x len x bkn,
 BLOGWALKINGGG!!!!
yeeeehhhhh..
hehehe..
tgk 2..da makin mereng lak ini budak...

tgk2 dok usha2 blog org, sj je g kat blog en. BEN, pas 2 terbaca entry die yg die nak bkk blog list rs nye...
n die gtaw, 200 yg terawal je yg die akan msukkan dlm blog list die,..
so aku pk,mgkin aku da terlambat kot...hnye tinggal harapan je la...
kbetulan sebelum 2 aku br abeh update entry yg kat bwh ni, pas 2 tgn ni dok gatal dok sj2 nak meng'usha' die nye blog list...
n tbe2...
WOW!!!
x cayeeee...!!!
nama aku adeeeee!!!!
1st lak 2...2pon dsbbkan aku br je pas update...

ape yg wat kan aku rs die ni best sgt,sbb die nye follower da smpai 2000 lbh...
perghhh...
sgt la ramai...
n die ni sgt la rajin meng'update' blog die yg simple tp ade mcm2...
1 ari, bape byk entry da die update...
sgt rajin ini olang...

pape pon , thnx kpd tuan punye blog sbb msukkan sy dlm list kamoo yeee..;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails