Followers

Sunday, August 29, 2010

best ke couple 1 kampus?




pada yg student2 U atau mana2 kolej penah x korg tgk couple2 kat kampus korg???msti lagak n karenah dorg 2 slalu mnjadi perhatian org kan...mcm2 aksi kite leh tgk...kalo couple yg ok 2, kire bgus la...yg x bgus 2, korg phm2 la sendiri ek...

kadang2 2 siap terpikir lak, DORG NI X JEMU KE AIE2 DOK JMPE?KADANG2 KALO YG JNS SAMA KELAS SETIAP MASA 2, X KAN X BOSAN KOT?? mngkin 2 pandangan org2 yg memerhatikan....mana x nye, sbb die sndiri pon teringin nak rs mcm mana rs nye bile idup kite ni sntiasa bersama di sisi insan tersyg kan kan kan??ceh...aku je yg lbh2...

kadang2 2 terpikir gak, dorg yg slalu jmpe ni x kan la hubungan dorg ni slalu ok? x kan x pnh gado kot??sbb sedangkan yg cple2 dorg dok jauh2 d perantauan pon, wpon x jmpe, cnfom msti punye la ade bab gado2 ni..mana x nye, tgk dorg asyik bersama je...mcm x pnh gado..tp kate org, skali dorg gado, nak jmpe muke pon ssh..mklum la slalu pergi mana2 je cnfom berkepit...

tp ape2 pon, aku sbnrnye ske tgk dak2 yg cple dlm kmpus ni..mn x nye, ade kelebihan n kekurngan nye...kelebihan yg kite npk, kalo nak stdy atau nak g mn2 je, sah2 kite akn g ngn cple kite kan kan kan???study sama2... bila awek x phm, pkwe lak tukang ajar kan...kan sweet 2...

mungkin org2 yg d sekeliling yg pndg 2 mngkin rs jeles..ye la..mn x nye...da r kampus jauh ngn umah..jauh ngn cik boipren lak 2...lg jauh bak kate dorg lg la rindu..mn x nye, 

pape pon, aku sntiasa menumpang bahagia pada mereka2 yg bahagia ngn pasangan msing2....sweet sgt2 tgk cple dlm class aku..smpai skng still lg bertahan wpon mcm2 yg da jadi....;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. kalo coulpe kat kolej leh study sama-sama...

    ReplyDelete
  2. daya: 2 mngkin kelebihan nye la..tp ape2 pon cple 1 kmpus ni npk cam best je kan

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails