Followers

Saturday, August 14, 2010

bestnye....;)

3.16am...mate still x leh tdo lg...x taw nape..td ms dok smbhyg terawih pnye la ngantuk mmg tahap babon la...almaklum lah da imam 2 siap baca ayat2 alquran punye lah pnjg...tp still maintain lg...xde la smpai tertido time smbhyg 2...ayat nak cover je..

ni pon br pas layan dok tgk movie...kalo ingat tagline ni, msti taw ape nama movie ni...U JUMP, I JUMP...agak2 dpt x jwab??yeehhh...pndai mkcik kat belakang 2 tlg jawabkan...sudah semestinye, TITANIC...ntah nape lak aku leh ter'layan' cite ni...asalnye juz nak tgk movie ape yg mber aku da msukkan dlm external aku..nawaitu yg sebenar2nye nak layan cite antu, tp bile pk kan da mlm sgt, rs SEGAN lak nak layan cite antu ni sorg2...next time je la ye...so, tbe2 mate aku yg x bape nak clear ni, terpandang lak folder titanic, aku ape lg..layan kan je...

tbe2 tacing lak tgk cite 2...bkn tacing smpai tahap menangis n meroyan bagai nak giler 2, juz feel mcm best nye tgk kesetiaan n pengorbanan cinta antara rose n jack..wahhh..sgt bhgia...smbil dok feeling2, tangan ni pon mule la gatal nak msej en.bluehyppo sy, juz g taw die yg sy sgt beruntung sbb die syg kan sy...wahhh...jiwang karat lak malam2 bute ni...x pe...yg pntg die  taw kan yg aku sygkan die...

ok la...time tok aku bersahur..so, pd sume....jgn lupe sahur lak erk..manalah taw kalo x sahur kang, mcm2 je alasan yg die bg tok x nak pose...so, kite harapkan semoga puasa2 kite diterima allah..insya allah...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. cmna yg leh layan titanic time2 posa nieh...dah jumpe bibit2 cinta ke..
    hihi

    ReplyDelete
  2. to ubi: ntah la...tbe2 terlayan lak cite ni...heheheh

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails