Followers

Saturday, August 21, 2010

bila bersama...

skng ni sgt2 bz!!!!! bz giler2..ngn sume final projek nye...!!!  pas 2 kjap je da nak abeh sem....smpai kls pagi td pon, lecturer aku siap wat tazkirah psl kesedaran tok bebudak da last sem ni..amek ko..insaf sebentar bersama kit kat..*pose suda..*

dlm tazkirah die, die siap ckp lg, sem ni la time nak pulun abeh2san tok dptkan pointer yg the best, wpon sblm ni pointer x bgus...,insaf gak la bile dgr tazkirah die d pagi2 yg mulia pagi jumaat...tp ape yg wat kan aku sedey tbe2, bile die kate, kejap je da nak abeh diploma...dlu ms part 1 punye la lama nak tunggu bile la nak abeh smpai part 6 ni kan...skng tup tup je da nak abeh sem...mcm2 kenangan yg akan kite bawa bersama...sedey nye ..sbb semua org akan berpisah..tacing lak tbe2...kalo dapat smbung degree, semua 1 tpt yg sama best gak..ni msing2 akan bawak haluan sndiri...  T_T

pape pon, skng ni time tok pulun abeh2 san tok naikkan pointer yg da sedia ade..insya allah, kalo rezeki 2 berpihak pada kite, dpt la pulun DEAN LIST..insya allah...so, ni adalah antara gambar2 yg menunjukkan betapa bz nye kiteorg bersama even dlm kls pon dok wat asgmnt...


tgk la betapa bz nye msing2...

dan2 je cik waji ni dok ajar...sume nye lakonan semata2...;)

posing dlu...;)

smbung wat keje balik...



Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails