Followers

Tuesday, August 17, 2010

khas tok bebudak UiTM...plzzz...help me!!!!

arggGGGGHHHHHH!!!ni ape kes menjerit tgh2 mlm bute ni???  tension+ serabut+ confius= TENRAUS...ape kejadah nye mksd bnda ni??aku pon x taw..ikut suke2 je nak gabungkan...sbnr2nye aku dlm dilema...dilema sesangat2 nye...memerlukan pertolongan drpd mereka2 yg berkaitan..


aie ni uitm da bkk utk apply degree, diploma, asasi dan yg sama waktu ngn nye...n 4 sure la aku akan apply degree kan...yg menjadi masalah nye, aku sndiri x taw nak smbung ape...dlm kepala otak ni mmg minat kire2..n sudah semestinye pilihan pertama ade lah dlm FINANCE...

disebabkan aku ni dak BUSINESS STUDY, so pilihan yg ade bawah fakulti ni ade lah:
  •  FINANCE
  • HUMAN RESOURCE(HR)
  • MARKETING
  • ISLAMIC BANKING
  • INTERNATIONAL BUSINESS(IB)
  • OPERATION MANAGEMENT(OM)
  • TRANSPORT
aku rs wat ms ni, ni je la kot yg bawah fakulti business...so pada mereka2 yg berkaitan, plzzzz help me tok wat keputusan....sbb ade yg kate kalo kite amik HR, akn ade 2x kite amik sbjek LAW...perghh..da r aku ni sgt anti ngn sbjek 2...kalo sbjek marketing lak, terlampau teruk sgt sbjek membaca...pada mereka yg taw hal2 berkaitan ngn kos yg di atas, sila la tglkan komen n bg pndapat yg thebest ek...;)

pertolongan anda amatlah dihargai.  ;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. kalo budak DBS... amik HR terus loncat part 3. so sekali jer amik law time part 5. employment law. then employment law nie senang jer. xde pom complicated cam business law. but HR pom byk baca gak. huhu... subjt kira 1 subject 1 sem

    ReplyDelete
  2. syg..me too....ke confiusan melanda...uhhh....takper..pelan2 owh...pikir elok2...tapi saya tak isi lagik..sebab nak bincang..na kaji satu2 benda yang minat tu...dun woorry..if suka kira2...dalam satu sem mesti ader kira2 gak...if dalamkos lain pun

    ReplyDelete
  3. transport or islamic banking dlu member2 umh rmai gak yg amik hehehe... tgk diaorg k je kje pastu huhuhu

    ReplyDelete
  4. yoda: thnx 4 d information...;)

    cik dekan: sama la kite kekonpiusan melanda...

    mizzXYZ: aah...best gak 2

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails