Followers

Thursday, August 19, 2010

Peraduan: Copy & Paste Raya

selama aku berblogging, ni la my 1st contest yg aku join...sj je td dok blogwalking..then jumpe contest yg cam best je ni..so syarat2 die , juz COPY n PASTE....senang je kan..



Memory: 1GB

Accessories: Earphone, CD, Manual, USB Cable & Battery Charger

Bagi yang nak menang MP4, Copy & Paste ayat di bawah:


Raya tahun ni saya nak layan lagu Selamat Hari Raya, Balik Kampung, Dendang Perantau dan lain-lain dengan MP4 yang dihadiahkan oleh MediaHehe..





Kalau terasa nak MP4 ni gak, boleh usha http://www.gambarhehe.com/


Raya tahun ni saya nak tangkap gambar kuih semperit, lemang Pak Ali, ketupat rendang dan semualah dengan Kamera Digital yang dihadiahkan oleh MediaHehe..


Kalau terasa nak Kamera Digital ni gak, boleh usha http://www.gambarhehe.com/


kalo ade rezeki, mn la taw leh dpt hadiah2 yg best ni...sj2 je aku join...harap2 ade rezeki..bkn sng org nak bg free2 je hdiah2 yg best cam ni...

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

7 comments:

  1. tahniah join.. ajak kawan-kawan gak ye.. =)

    ReplyDelete
  2. semoga awak berjaya k..
    selamat menunaikan ibadah puasa

    ReplyDelete
  3. Salam.. DKDM menyinggah.. hehe. Ive linked yr blog.. Try la tgok kt DKDM link berfungsi ke tak.. :) nice knowing btw, saya Izul :D

    ReplyDelete
  4. dinda...ku takkan meninggalkan mu..sorry sayang..entry tu dah delete lar plak..so tak leyh nak reply komen kat situ dah..ngeeee...
    saya takder mood lar wak...huhuh.......tu kat fb suma hide pics suma..
    semalam siap terpikir nak stop blogging..last2 lagik lar entry jiwang karat muncul..syg!suka sangat awak komen2 saya kat blog..suka!!rasa macam awak sentiasa ader tuk saya..muaahxxxx

    ReplyDelete
  5. sue: jgn lah hide kan sume pic..nti cam ne aku nak bg komen2 yg mberangsangkan???jgn stop2 blogging erk yangg...mmg sy sntiasa bersama awk wpon kite JAUHHHH....

    ReplyDelete
  6. izul: sy pon da link kan awk nye blog..;)

    ReplyDelete
  7. mediahehe: insya allah/...;)


    cik dayah: ade rezeki, ade lah nti...;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails