Followers

Monday, August 16, 2010

sahur berdarah...





kalo korg baca paper aie ni, cnfom korg akan perasan kan berita ni...SAHUR BERDARAH..  Mmg sedey sgt2 baca kisah ni..mn x nye, pada pagi org sume sebok nak sahur, family ni lak ngh kucar kacir n kelam kabut bile si suami ni tbe2 je mengamuk sambil dok kejut bini die suh bangun sahur...

yg sedey nye, keadaan bini die pas kejadian ni n nasib yg menimpa anak2 pasangan ni...dlm sekelip mata je,anak2 die mnjadi anak yatim piatu..sedey sgt2...da r skng ni bln puasa, pas ni nak raya..da r anak2 dorg ni still lg sekolah...mungkin ade hikmah n dugaan yg allah trunkan pada family ni...ape2 pon, al fatihah untuk arwah...:(
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

6 comments:

  1. huhuhu~
    mmg menyayat ati bace brite ni kt paper td,,
    al-fatihah kpd arwah,,
    smoge ALLAH bg kekuatan kt adk beradik tu,,

    ReplyDelete
  2. salam,

    tak terkata bila melihat..msia ni penuh dengan org sakit jiwa!

    ReplyDelete
  3. cik yana: aah kan..even smalam pon dlm kol 5 lbh, sy leh bygkan cam ne kjadian ni terjadi...ksian anak2 die..


    diraja22: aah...alfatihah tok arwah..

    nisya khai: mcm2 bnda da jd..makin lama makin pelik

    man: tol n sgt setuju!!!

    ReplyDelete
  4. jgn lepas ni dia cakap dia g tetak bini dia sbb ikut tulisan kat dinding suda =.="

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails