Followers

Friday, September 3, 2010

akhirnye....settle gak...;)

nak jerit..nak jerit..(gedik lak kan..sepuk br taw...;p) YAHOOOO!!!! akhirnye penyeksaan yg aku tnggu slame semingu ni akhirnye berakhir jugak petang td...ape kah penyeksaan nye 2??ape lg kalo x len n x bkn TEST INTERNATIONAL BUSINESS yg wat kan aku nye mate makin lebam disebabkan x tdo stdy bagai nak giler,..da nak raye ni, time ni la die nak lebam2..tp result kalo x gempak giler x taw la, yg pntg aku da wat yg the best ...

rs puas ati sgt2 akhirnye presentation yg slama ni kite org 1 group wat, dipuji oleh lecturer...wpon kiteorg nye present x de la gempak mn, tp mybe ape yg kiteorg cari menepati citarasa die, rs mcm puas ati2 ...bak kate org bersusah2 dulu, bersenang2 kemudian..

so skng ni aku nak kemas2 brg, sbb sok da nak balik SHAH ALAMMM...!!!yeeehhh!!!!  mak...tnggu kepulangan anak kesayangan mu..(ni kalo mak aku baca, cnfom die muntah) hahah...so pd mereka2 yg bernama student 2, msti ngh hppy kan sbb dpt balik raye...so BERHATI2 D JALAN RAYA...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. Selamat bercuti dan selamat Hari Raya!bila nak masuk blajar semula,lemah longlai kepala lutut he3....

    ReplyDelete
  2. Jumpa dekat pasar ramadhan stadium. :P

    ReplyDelete
  3. ahahaha..tahniah2...selamat hari raya..

    ReplyDelete
  4. mankuchai: slamat aie rayer gak tok awk...of course akan lemah sume organ2 bile nak msuk kmpus balik...;p

    grunge: insyaallah..awk meniaga ke kat sana?

    syafiq: thanx...;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails