Followers

Friday, September 3, 2010

best ke dok beraya kat oversea?


korg perasan x bile da nak raye ni , bile korg bkk je ape2 suratkhabar msti korg perasan satu ruangan khas tok dak2 yg stdy n stay kat overseas kan kan kan???bile baca paper ngn geng2 aku, msti dorg akan ckp, PAS NI KALO KORG TGK JE PAPER, CNFOM KORG CAM X CAYE JE, MN X NYE, GAMBAR AKU LAK DALAM SALAM PERANTAU 2... 





best kan tgk org2 yg blaja kat oversea 2, dpt blaja jauh2...balik je malaysia bawak ilmu yg penuh di dada( x leh blah ayat aku)... bile tgk je sume ni, rs mcm tbe2 je nak gak merasa stdy kat luar negara...aku pon sj la cl mak then borak2, pas 2: 
-
-
-
-
-

aku : mak..org ingat kan org nak apply degree kat oversea la mak..nti kalo dok kat sana lama2, msti mak rindu org...time 2 nak balik pon best...

mak aku: byk la ko...br dok segamat pon, da mcm2 jadi...2 pon aku da kelam kabut, nak g oversea konon...
-
-
-

cehh...mak aku sj je nak wat kan aku down tbe2...xpe2...aku akan niat dlm ati...mn la taw kan kot2 ade rezeki aku dpt blaja kat oversea....;)  tapi yg kat segamat ni pon, aie2 aku top up cl mak aku,,,kalo kat oversea cam ne la ek...
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails