Followers

Wednesday, September 22, 2010

bile da balik...




bile da balik kmpus ni , time 2 la mcm2 penyakit yg dtg...demam la..batuk la...selsema la...(da mcm iklan kat tv DIA SELESEMA CIKGU...) ni sume alasan semata2 tok x nak dtg kelas la ni kan kan kan?? tp bkn aku...da nama nye student, sudah semestinye la kalo da bercuti pnjg ,bile da nak naik cuti , time 2 gak la die nak smbung lg cuti die...

rsnye cuti seminggu tok hari raya ni mcm x cukup je..setuju x??( hnye pd student2)... mn x nye, da r kwn ramai , pas 2 ramai lak yg wat open house...da nama nye raye , sudah semestinye la nak g beraya sakan kan kan kan...nanti ape lak kate kwn2 kite bile dorg ajak open house, kite x dpt nk g ngn alasan disebabkan kite terpksa balik ke kampus yg tercinta tok menyambung perjuangan kite yg belum selesai ( alasan yg sgt x leh blah ngn muke kesian nak mtk cuti lbh )...


so bile da balik kampus tercinta ni, cnfirm2 sume student da berada dlm mood BUSY... mana x nye, ngn asgmnt msing2 yg lom siap dsbbkan beraya sakan smpai lupe nak wat asgmnt...smpai leh lak tnye mber, AIK...KITE ADE ASGMNT KE TOK SBJEK NI..( aku la 2...;) so, pd yg len, plz dont try this at ur cmpus!!!!



khas tok bebudak uitm, skng ni tgl 2 minggu je lg sebelum msing2 mnghadap 1 lg ujian dlm idup msing2...x len  n x bkn, FINAL EXAM...ni yg tbe2 kecut perut ni..tok bebudak FINAL SEM mcm aku ni, time ni la da kelam kabut nak siap kan final projek tok sume sbjek...bile lg 2 minggu nak abeh kls, time ni gak la mcm2 aktvti yg tertngguh ms bkn pose d proceed skng ni...sem ni je da ade 3 DINNER ...hah...kan da x mcm kelam kabut nk mencari baju ikut tema...


dsbbkan skng ni da mule busy, so masa tok update blog pon da makin berkurngan...n kalo ade ms, insya allah akan aku update blog kesayangan ni..;)  anyway, thnx 2 all follower yg slalu bg support... 
antaranye GRUNGE, SNOOP, n MAN KUCAI..n pd yg len2 2 sori kalo x sebut nama...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails