Followers

Wednesday, September 1, 2010

bile da layan cite korea...

wahhh...agak bz sgt2 minggu ni..ni sume disebabkan bz ngn test yg terakhir sebelum nak raye ni...x len x bkn test INTERNATIONAL BUSINESS...xcam giler lak aku nak stdy smpai 7 chapter kan..da naik juling lak mate ni...tp sempat gak aku curik2 masa tok update blog ni..ni pon da nak giler da sbb x 2 3 aie x update...da x leh nak idup da...mcm 2 skali penangan blog ni kan...;)

wpon bz ngn stdy tp tok hilangkan ketagih aku ngn facebook, aku pon ape lg...melayan la cite MYGIRL....



da jatuh cinta da ngn cite2 korea ni..ni sume penangan cite BOYS OVER FLOWER sebelum ni...


pas 2 aku layan lak cite MYGIRL...pas ni x taw lak...any suggestion...??

wargghhh..sudah FALLING IN LOVE ngn cite korea....da r pelakon2 die hnsem..pas 2 heroin die lak comel2...pas ni cnfom2 aku akan layan nye la cite korea je..   :)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

9 comments:

  1. Ades, My Girl. Wakaka Joo Yun Rin. Bermuka tembok. Ades, gelak gelak. Aku pun terlayan citer My Girl tu.

    ReplyDelete
  2. amboi..i takder...u jatuh cinta ngn orang lain yerh??

    ReplyDelete
  3. grunge:taw x pe...makin lama dilayan, makin best lak...


    sue: i x jtuh cinta ngn org len la yang..bosan taw u xde...:(

    ReplyDelete
  4. wah bestnya ada kwn addicted ngan korean movie...hehee

    ReplyDelete
  5. awk pon minat gak ke??
    bgus2...
    pas ni leh suggest cite2 yg best2 kan..;)

    ReplyDelete
  6. sue: hahaha..pndai u ni...i x curg2 taw..;)

    ReplyDelete
  7. my girl 2 my fvrte drama!!

    try tgok sassy girl n my fair lady...playful kiss pun sgt okay!! personal taste..wah, terlalu byk y bez...

    -tmpang lalu-

    ReplyDelete
  8. sya : aah sgt2 best kan...tyhnx 4 ur suggestion...lalu la..;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails