Followers

Wednesday, September 8, 2010

blog ariff shah nak bg giveaway???





tadi dok ngh syok blogwalking, blog ariff ngn suka ati nye nak bagi reader atau follower die giveaway....org da nak bg, ape lg...terime je la..tp x kan la die nak bg cam 2 je kot kan kan kan??msti die nak kite wat sesuatu kan kan kan...??hahah...da mcm aku ni berckp ngn bebudak lak..so ngn ati yg berbunga riang ni, aku pon follow la instruction die...

Syaratnya Copy paste code ni jer:

Saya mahu Hotlink Hot Tiket daripada blog.ariff

so pada yg da baca entry ni, ape lg...jom join...ajak adik, kakak, abg, mkcik, jiran sbelah umah, cik tipah, mak joyah n yg sewaktu ngn nye...(pomot abeh da ni...;p)

harap2 pas je baca entry ni, cik ariff yg hensem lg bijaksana (ayat nak bodek je), akan bg giveaway 2 kat aku...2 pon kalo aku ni bertuah...insya allah...;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails