Followers

Sunday, September 5, 2010

blog list - ben ashaari...


ben ashaari open blog list die yg terbaru tok bulan september ni...n kate nye khas tok blogger baru..nak kate kan aku ni blogger baru, xde la gak...tp dsbbkan sblum ni aku x smpat nak wat entry psl blog die tok dmsukkan dlm blog list die dsbbkan ke'bz'an yg terlampau, so aku nak  wat skng...

syarat2nye:

  • header blog ben ashaari

  • tajuk ( BLOG LIST )

  • sila nyatakan serba sedikit mengenai blog anda .. dan ucapan selamat hari raya buat mereka yang mengunjungi blog anda .

  • kemudian tinggalkan link entri tersebut berserta kategori manakah anda berminat nak berada (Sudu Garpu - blog masakan , Tulis Diari - blog peribadi dan Botol Susu- keluarga ) di ruangan komen ini.



  • firstly, kne cite serba sedikit tentang blog sndri...blog ni aku create utk share information, cite kan tntg kehidupan aku sbg seorg student , n mencari kawan2 bru dlm dunia blogger ni...ngn blog juga lak, aku dpt rasa kepuasan nye sndiri...kepuasan dr segi ape?hanye mereka2 yg aktif berblogging je akan taw n phm ape erti kepuasan 2...

    so, akhir skali aku nak ucapkan selamat hari raye yg bakal kite smbut x lama lg khas kpd all my follower and reader....;)Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

    2 comments:

    1. cik era,kamu salah masok kan link kah kat blog abang Ben..?sbb kite mcm rase kamu masok kan link blog kite jee..~

      ReplyDelete
    2. to lulu: aah la,.br perasan..thnx....sbb g taw...;)

      ReplyDelete

    komeN je La...

    Related Posts with Thumbnails