Followers

Sunday, September 26, 2010

cara hilang tension...

sejak 2 menjak 3 menjak( bape banyak menjak daaa) ni, ke'bz'an telah melanda diriku...so agak ssh nak update blog yg menjdi kegilaan semua org ni..(ceh perasan je lbh)..sudah semestinye aku addicted ngn blog....yee...mcm kamo2 sume..

so bile da bz ngn asgmnt ni, sudah semestinye akan dtg la mcm2 pnyakit yg wat urat2 saraf ni sakit smpai sj je bg mcm2 alasan tok x nak wat asgmnt..(byk ctk rupe ko)..tok release kan sume tension2 yg ade n wayar2 yg berserabut kat pale otak ni, tangan ni pon mule la mbelek2 sume cite yg ade dlm external aku..dan akhirnye terjumpa...jeng ... jeng.... jeng...

.3 IDIOTS.


cite die best...ade klaka...ade sedih...leh tahan la gak...so cite ni aku suggest kan baik tgk...sesuai tok tenang kan pikiran yg berserabut..leh happy2 kan diri ...jom layannn...;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails