Followers

Wednesday, September 29, 2010

mereka kembar yg sangat....


slalu kalo kite dgr bile ade mummy yg lahirkan kembar ,  scr automatik nye dlm mind set kite akan pk , kembar dua ni ...  n kalo bile dgr cite ade yg lahir kan kembar lebih dr 2 , msti dlm pemikiran akan pk , mesti ade prob nti bile da lahir kan baby2 tu ... tp lg best kalo baby2 2 sihat walafiat mcm mummy nye ..

n malam ni bile aku dok belek2 shoutbox aku n ade MAMA KEMBAR dok singgah , aku pon ape lg , ngn teruja nye pon mule la singgah blog die n mcm x caye yg mummy comel ni ade baby kembar 3 yg sgt comel , aktif n yg penting x kan rs bosan bile da ade hero2 yg akan jg mummy die bile da besar nti ...



bile da usha2 blog mummy pada kembar2 ni , tbe2 lak rs kan best kalo dpt kembar2 cam ni ... rs hidup happy je...dikelilingi baby2 yg comel , n yg best nye leh layan telatah die ... nak suh adik bongsu aku jd kecik mcm baby2 kembar ni leh x ?? tbe2 rs mcm nak ade baby sndiri ... lg best ade baby kembar cm ni kan ..leh tgk dorg membesar bersama2 ... untung nye mummy die kan kan kan... pape pon , sgt sgt sgttttt ske kembar2 ni sbb kite ni ske bebudak kecil....


Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. comelnya ada kembar 3..
    mesti sgt terhibur..

    ReplyDelete
  2. sophie : sgt2 best kot ade kembar .. layan teletah dorg ...

    ReplyDelete
  3. atiqah : aah .. best gler2... ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails