Followers

Tuesday, October 19, 2010

Akhirnye...

agak lambat kali ni aku update blog..sume nye disebabkan ke'BUSY'an yg melampau ...mana x nye ngn test2 akhir before final , ngn kelam kabut nye siap kan final projek  , edit segala report n slide tok present , n akhirnye
aku rs mcm nak

 JERIIITTTTTT!!!!!!

abeh je presentation , aku ngn bangga nye terus cabut BALLLIIKKKK!!!!! 
da x sanggup da nak tgl lama2 kat uitm segamat tercinta ni ( cinta la sgt ) ...

seminggu ade 2 presentation tok final projek...so skng ni aku cite 
kan presentation yg pertama aie khamis , presentation tentang sbjek Research Methodology ....
sblum present ade wat jamuan tok akhir kelas ...
bile tgk pic2 yg diambil ms aie 2 , rs mcm sedey lak ....

presentation yg kedua lak aie sabtu...
psl kertas keje kite wat bsness plan...
asgmnt ni mmg tol2 wat aku stresss!!!

so , mcm biase ...biar pic2 ni yg menceritakan segala2 nye ....

 muke2 kelaparan sblum nk present   ....



 bermesra2an before nak melantak...;p

makan time!!!!


 group hot oven...
presentation aie sabtu ..

group syida present ngn pnuh korporat nye..

 group yg jual PISANG ANGGUN..;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

4 comments:

  1. whoa... good luck with your presentation :) and for this final exam...

    ReplyDelete
  2. blogwalking...shoutmix lambat keluar daaa

    ReplyDelete
  3. wahhh belum perper dah makan dolu harus present pon mantapp nihh...

    ReplyDelete
  4. omar: da present da..tgl nak tnggu final je...;p

    posh: line prob kot...

    shiela: present mantap???
    ermm..ye la kot...;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails