Followers

Wednesday, October 13, 2010

berita baikkk !!!!

khas tok blogger2  ...
mungkin sblum ni , ramai yg syok berblogging bile ade nye tempat tok korg ping entry2 korg yg gempak2 2 kan...

sejak gengblogger nye website da kne virus , mngkin da ramai yg down dsbbkan xde mood bile xleh nak ping blog korg kan kan kan ....
smpai ade yg hilang mood nak update entry ...
jgn smpai cam 2 ...
nti sume reader lari cam ne ...


so , skng ade berita baikkk ...!!!!

skng ni aku ade taw 1 tempat tok korg update n ping blog korg kat sini ...
so sini la tempat nye ...


bkn je blogger dr selangor je yg leh join , blogger dr negeri len pon leh join skali ...
ape lg , disini la tmpat nye tok naik kan semangat2 korg yg da down 2 dlu ...

so , ape lg ???
g website ni skng ...
then , sign up ...
n njoy la ngn kawan2 blogger yg baru ...

;)\
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

5 comments:

  1. awk...suka nyer...dapat kawan baru...heheheh...awak..awak..cuba masuk blog kita wak...dapat masuk tak..n komen2 tak?ker blog kita kena virus lagik?huhuhu

    ReplyDelete
  2. yeee..awak dah wujud dlam blog sy..hehehe..kiranyer blog saya dah ok lar yerh..takder virus lar kan...kan...sebb awak dah boleyh komen2..weeee..suka!rindu nak tgk nama kamu dong kat komen i

    ReplyDelete
  3. cik dekan: da msuk da blog awk yg vogue 2..sori da lama x intai2 awk nye blog..bz la yunkkk...;)

    ReplyDelete
  4. cik dekan lagi : sy mmg sntiasa wujud..cume masa je yg menyemak kan sy tok skodeng blog awk yg gempak 2...;p

    ReplyDelete
  5. dah join bloggerselangor semalam...
    kat gengblogger tu mcm dah tak ramai ping..tak banyak recent post

    ramai dah lari ke bloggerselangor agaknya...hehehe

    thanks singgah di twitter saya.

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails