Followers

Thursday, October 7, 2010

follower ke 100 .... NURUL IZAH ISMAIL...

entry ni khas aku wat tok my follower yg ke
100 ...!!!!

NURUL IZAH ISMAIL...

xleh nak view blog kamo la yank ..( kalo leh bg link ek nti )
but ...
thnx sgt2 coz sudi follower aku...
n tok follower len gak , thnx a lot coz sudi follow blog yg x seberapa ni ..
mesti ade yg dok kate , br 100 da kecoh...
tp bg aku 2 da dikire satu pencapaian yg ok sbb bkn sng kite nk suh org ske kita kan ..


blog ni xde la bagus sgt mcm blog2 otai yg len ...
mana x nye , nak update time bz , mmg sgt2 la ssh  ..
da nama nye student , time2 nak ujung2 sem ni la bz menerjah diri ... (serabut pale otak )

so , pas ni pas abeh je exam , insya allah akan aku cube tok update setiap aie ..
skng ni ngh focus pada test , presention for final projek n yg paling penting
FINAL EXAM !!!! 
for
 FINAL SEM !!!!!

doakan yg terbaik tok kite ek ...
;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. hehehehe xsangka nyer...rasa bertuah la plak.... nway thanks.... kongsi kisah life as U student hikhikhik...wish u gud luck....(^_^)v

    ReplyDelete
  2. eh..lupa plak bagi entry....http://miraie2713.blogspot.com/

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails