Followers

Wednesday, October 27, 2010

susahnya nak ....

tensionnye ...
 sok first paper tok final la mcm2 masalah dtg ...
 dr mlm td smpai kol 1 lbh tghari td , mslh aku hnye 1 ...
ssh giler nak tdo ...
abeh je stdy pas subuh td , ati ngn girang dan mate yg sgt mengantuk ni pon cube try test baring kat tilam yg x berapa nak empuk sgt 2 ..
then , selepas 10 minit memejam kan mata yg smbab ni , still x de tanda2 yg menunjukkan aku ni da tdo ...
ok ... ni da tol2 bikin aku bengang ni ...
pas 2 aku pon ape lg , wat la mcm2 aksi ngn nawaitu dapat la tdo ngn setenang2nye ...
da r kat luar 2 ujan lebat ..
sedap lak 2 dpat tdo ...
abeh sume org aku cl , smate2 nak wat akn diri ni ngtok gak..
tp still x berjaya...
=.="

menonggeng suda...

 ( anak sapa la ni.. )

meniarap pon suda...


tension nye ...
sabar je la...
then tbe2 dpt mesej dr ima ...
azie, kite g mkn kol 10.45 taw ..
ok , jam 2 gak aku trus mndi ...
da siap2 , terus msj die ...
cpt nye ko siap ...
perghh ..mentang2 la aku ni slalu bgun lmbat kalo dpt tdo lmbat ...
roommate aku pon siap heran ,  awl kak azie bangun ...
pembetulan yee adik2 , kakak roommate kamoo ni x tdo2 lg ...
da mcm aku lak yg excited nak amik exam lak kalahkan dorg yg ptt amik ptg td...


so , da siap mkn , stdy2 sikit ...
smbil membaringkan badan ni kat tilam ...
tbe2 je sedar2 da ade bunyi bising2...
akhir nye..
aku bERJAYAAAA!!!!!
hahahah...
kecoh giler...
brjaya gak tdo....
wpon x smpai 3 jam ..
ok la 2 ...

so skng time tok stdy coz sok ade lah hari pertama tok paper final aku...
wish me best of luck 
;)
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

No comments:

Post a Comment

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails