Followers

Thursday, October 7, 2010

usha2 jom ...

wanita dan fashion mmg x leh dipisahkan...ibarat irama dan lagu (intro yg mmg  x leh blah )..sbnrnye juz nak ckp , aku ni double sgt2 nye ske tgk2 baju2 n shawl yg dorg jual scr on9 ni melalui blog2 ...tp bile pk kan balik , bdget ujung2 sem ni , dlm hati ni hnye boleh berkata ,xpe la...len kali ade duit lebih leh beli k...(nak sedapkan ati nye psl )...sbb kalo kite beli scr on9 ni , kebanyakkan nye akan ade caj tambahan ..bkn nye nak kasi tokeh tu terlebey kaya , tp dsbbkan kalo da nama nye anta melalui pos laju , sah2 la akan kne bayar caj lebih ...bak kate POS , dijamin sampai esok ...so , nak barang 2 cpt , kne la bayar cepat kan kan kan ...

skng ni mcm2 business on9 yg kite leh tgk ...n da jadi trend da ramai yg beli scr on9 ...mcm2 yg blog yg promote brg2 dorg ...blogshop yg aku dok giler meng'usha' kalo x len x bkn ....

HANDBAG ...
KASUT ..
SHAWL ...
BAJU2 YG TRENDY...

yeeee...mmg aku giler2 sgt tgk2 benda2 yg ctk ni ... giler kasut ...giler beg ...giler baju ...
nsib baik x giler lagi ...~.~

so ni antara blog2 yg bg aku best sgt2 die nye produk ....

selendang / tudung

baju

beg
macam2 ada


so , ape lg ?? skng la time tok usha ...nti kalo da berkenan , sok pagi2 subuh , g bank , bank in duit yee ...tp sblum 2 , baca la arahan yg setiap blog 2 bg tok cara2 nak order barang2 korg ske 2 ...kang kalo korg tbe2 bank in duit tanpa inform owner blog 2 , mmg smpai bile2 la x kan smpai brg2 korg 2 ...so , skng da leh g usha2 yee kawan2 ....cnfirm x nyesal .. 

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

1 comment:

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails