Followers

Sunday, November 14, 2010

atok ...

entry yg sepatutnye aku update pagi td tok cite smlm , terpksa aku tangguhkan dsbbkan penattt gilleerrr coz mlm td balik kol 3.30 pagi dr hosp....sbb smlm dpt calling dr mkcik aku , yg g taw atok aku kne strok lg ..so kiteorg pon g la gerai mkcik sbb mkcik aku ngh meniaga time 2...

agak teruk gak la bile tgk keadaan atok ..sblum ni die strok  pon , kire ok lg la ..skng ni mulut die pon dok gerak2 ..kirenye skali pndang mcm kne parkinson balik ..tp ni dsbbkan urat saraf 2 mcm menarik die nye saraf2 tgn , bdn n mulut ...lbh kurg gitu la ...

abeh je mkcik aku ttup kedai , so kiteorg pon g la hospital ... dsbbkan atok aku nye strok kali ke 3 ni pon br je kne , so die kne dpt kan rawatan susulan ...2 pon keadaan die da npk teruk ....kalo dlu , wpon cara die ckp bunyi nye kedalam , skng ni nk ckp pon da mcm ssh n ssh nak phm ....

pape pon , aku harap sesape yg baca entry  ni , doakan semoga atok aku cepat sembuh ...





Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. moga atok awak cpt semboh...amin =)

    ReplyDelete
  2. theshida; thanx...wat ms ni atok da sembuh sikit...;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails