Followers

Friday, November 26, 2010

best ke cite ni?

lama giler nak tunggu kol 9.30 mlm ...
mata da ngantuk...
ati da dok terbayang2 tilam yg lembut kat umah ..(lembut ke?)
batuk makin teruk ..
demam lak jap ok jap k.o ...
ape yg aku nak sebenarnye ?


CUTIII!!!!!!!!

da siap dok terbayang2 da ...
kalo cuti nak tdo je kat umah ...
xpon nak sgt tgk wayang ...
cite yg best wat ms ni yg tol2 menarik perhatian aku ...

NGANGKUNG!!!


bile tgk triller die , mcm best ...
ade lawak , ade seram ...
tp mmg byk scene yg sah2 akan wat kan kite gelak bile layan cite ni...
tersgt2 la nak tgk .....

ade sesape yg da tgk ??
so , jom  share komen anda bila da tgk cite ni...
;)

Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. hari ni dah dua org blogger buat review cerita ni...

    mereka hnya mampu berikan 2 bintang sahaja....

    happy watching...nnti buat review eh.. ;)

    jom ke APA KATA HATI pulak,
    UNDERWATER LIFE

    ReplyDelete
  2. nabilah : da tgk da...
    n leh tahan la cite ni..
    ;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails