Followers

Tuesday, November 30, 2010

bila impian lama terbit kembali ...

tbe2 impian yg lama , menjengah di ingatan pula ...wahhh...gituuu!!! hehehe....kalo diikutkan impian ni mmg da lama bersarang dlm pale otak ni sejak zaman muda2 dlu , time2 sekolah , zaman gila2 remaja dlu ...( skng pon still remaja gak taw)...

layan DUCATI pon best gak kan..


selalu tgk org dok naik motor besauuu2 punye , siap psg angan2 lg 2 , nti aku da besar , da ade byk duit , nak beli motor besar laa...ni nama nye angan2 budak2 sekolah rendah ... walaupon angan2 yg konon nye ms sekolah2 dlu , tp da lama da aku lupekan...



smpai la kejadian td ms dok kuar cari kje yg baru ngn akmal , tengah die syok2 drive , ade lah sorg minah ni dok bawak motor besauuu punnyeee...tbe2 ade nada2 kekaguman terbit d hati ni... masa 2 kalo x silap minah ni br kuar dr 1 selekoh , xpsl2 hmpir2 nak berlanggar ngn motor polis...hah!!! hambik ko... konon nak berlagak kan da kne ..(nsib baik x langgar lg)



bile tgk kan kejadian ni la , timbul balik ingatan pada impian yg x menjadi ni ...tp bile dipikir2 kan balik , harga motor besauuu punyeee ni je da lbh kurg sama ngn kete...baik beli kete ...pas 2 ade duit lbh (ade ke?)  , br pikir kan balik impian ni kan....


bile da naik motor besaauu punye ni , konvoi ramai2 pon best gak kan..br ade style.!!!!
Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

3 comments:

  1. hhahahahha.
    wahh pompuan naik moto basau?
    auwww...

    bek beli ketaa, konpem dpt berbakti kat semorangg.
    boleh bawak org ramai2.
    eh ko nak bawak aku pon aku sudi... haha!

    ReplyDelete
  2. aisha: best je kalo naik moto besauu ni...tp tol gak kan , baik beli kete...leh je kalo nak tlg bawak kan , tp tiap2 bulan , tolong bayar kan ek..;)

    bell : gile xde la...cume kurang siuman...;)

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails