Followers

Wednesday, November 17, 2010

die follower saya?

bile aku tgk dashboard blog ni , follower aku bertambah ...tbe2 rs ingin tahu 2 membuak2 ..pdhal sbelum ni kalo ade follower brtambah pon , aku akan leka2 kan diri dok tgk sume update dr blogger2 len , then br la aku view blog aku ...

bile da view je blog , bile tgk je kat bhgn follower ...tbe2 ...
jeng ... jeng ... jeng ...
rs sgt2 terperanjat ..
terkezut....
rs mcm berada d alam maya ( mmg da alam maya da pon )
eh2..
salah..
rs mcm dlm mpi ...



klik utk tumbesaran yg melampau...


mana x nye , die nye entry la yg slalu memenuhkan blog update kat dashboard aku ..n entry2 die sume la g slalu aku baca ..kire nye mcm idola aku la ..( xde niat nak membodek )...sangat2 kagum ngn die ...sbb die sentiasa berkongsi ilmu psl blogger ni ...kirenye x kedekut la.. lg2 tok blogger2 baru ..n sgt2 tabik spring ngn die , wpon nak kate die ni otai dlm erti kate blogger lama , xde la gak ...tp die nye follower , jgn ckp la..setiap aie sntiasa meningkat ...mana x nye , 1 aie je  , mmg sgt2 byk la die update entry die..

pendek kate , kalo org tgk die , org akan kate die sgt2 taksub ngn blog ... kejar BE la ...mcm2 la org dok kate..(bkn aku yg kate )...tp bagi aku , bkn sbb 2...bile baca blog die , ape2 je yg die lalui , n terlintas dlm pale die , cnfirm2 die akan selitkan dlm blog die ...ade je idea die nak update entry die aie2...sah2 ade yg jeles kan ...(termasuk la aku) ...sng giler die dpt idea kan ...org len siap pecah kepala kot dok pk kan nak cari idea...die senang2 je update byk2...


so , skng ni msti da bengang kan sbb sape la follower yg aku terlampau taksub n x caye sgt2 yg die follow blog aku yg penuh ngn kelemahan ni kan ??sape lg kalo bkn ....
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:
:

die la tuan punye tanah ini blog ...
abg badan ketak...;p
sgt2 minat ngn cara die yg sgt2 sempoi ...
pape pon , thnx a lot coz sudi blog yg x seberapa ni...
thnx en.ben!!!


so , pada blogger2 baru 2 , ape lg ..jom terjah blog EN.BEN ni ...then follow la die , cnfirm2 mcm2 yg korg akan dpt...;) ...jom klik kat sini....then follow...;)



p/s : teringin nak wat2 terserempak ngn die kat LRT@KTM......time die dok kusyuk update blog...;)




Tekan Like, ok ;) www.tips-fb.com

2 comments:

  1. wahh kak ! sronok kot ben follow akk :) congrats tauu !

    ReplyDelete

komeN je La...

Related Posts with Thumbnails